Una din neplăcerile cauzate de târgul de crăciun al vacii fătătoare de la primărie, și aici mă refer la Gabriela Vrânceanu Pandele, ca să nu existe confuzii, este că a dus pe penis tot traficul din zonă, din cauza șoferilor care vin la târg și LOGIC, nu au unde parca în zonă, deci pun mașinile pe unde pot și a pietonilor, care umblă hai hui, cum vor și cum pot, de la și spre mașini sau unde au ei treabă.

Prin urmare, poliția rutieră a pus un polițist în zonă, care să fluidizeze traficul. Și polițistul fluidizează traficul. Cel pietonal. Mai exact, nu face absolut nimic. Ieri era o pipiță de 1.50, despre care nevastă-mea zicea că și-a luat sigur derogare de la vreun ștab, pentru că, cu înălțimea aia, nu ai cum să intri la școala de poliție. Azi pe la prânz era un gras de calibrul meu, care sigur dădea testele fizice bianuale fără nicio problemă. Amândoi, știți ce făceau?

Se uitau la fluxul continuu de pietoni de pe unica trecere de pietoni din zonă și fluierau de zor la mașinile care îndrăzneau să încerce să treacă. Serios, așa se fluidiza traficul, în mintea destinselor capete de cretă. Practic pietonii treceau tot timpul, fix când voiau, iar mașinile treceau doar dacă dădea dumnezeu să nu fie vreun pieton, câteva secunde.

În loc să oprească traficul pietonal, să strângă un număr de oameni care să treacă și astfel să asigure un flux decent pentru ambele părți, coada de mașini era până dincolo de semaforul spre mariott, pentru că nal așa se fluidizează traficul la noi. Spre seară, și mai drăguț, fluidiza traficul oprind mașinile ca să treacă pietonii prin locuri nemarcate. Păi dacă doamna Pandele a pus acolo intrarea la târg,oamenii ce să facă, să iasă prin alte intrări?

Serios, cred că Godină e unul din puținii polițiști care nu au circumvoluțiunile întinse cu fierul de călcat. Restul, ca la mama lor, la țară.

Și da, retardatul cu BMWul B 305 ULI a mers așa tot timpul, era foarte ocupat să îi facă capul mare uneia în dreapta.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/zearhi/videos/1137257629725492/” width=”640″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

 

Link direct