Un năsărâmb de la PSD, ceva consilier local prin Prazilia, s-a dezbrăcat la organul gol, beat fiind. Anyway, nu e mare brânză, oamenii la beție fac multe chestii de care nu își aduc aminte și pe care nici măcar nu le-ar gândi, în stare de trezie. Acesta e unul din motivele pentru care eu nu mai consum alcool deloc când nu sunt acasă sau strict între prieteni. Pentru că mi se rupe filmul, dacă mă îmbăt, și nu mai țin minte nimic. Și mă săturasem să îmi tot dau palme când mă informa nevastă-mea, gradual, ce mai făcusem. Oricum, omul a înțeles câta-i prostia a făcut și și-a dat demisia din funcția publică deținută.

Alta e, de fapt, problema mea.
Poliția a anunțat și că cercetează modul în care agenții de poliție care l-au arestat și-au îndeplinit atribuțiunile.

Băi, chestia asta mă scoate din minți. Slugărnicia asta scârbavnică în fața politicienilor este de un gunoism maxim. Dacă arestatul era Costică Costel din Mioveni, nici măcar nu se sinchisea cineva să verifice/cerceteze ceva. Dar dacă e om politic, pac, toată lumea e preș de baie din jurul wc-ului în fața lui, vom cerceta, vom verifica.

Cum naiba să aibă amărâții ăia tupeul să aresteze un mizerabil de acesta? Cum să aibă tupeul să miște vacile parcate în fața molului, dacă sunt neveste de politicieni, cât timp, dacă fac asta, cu siguranță vor fi minim cercetați, dacă nu chiar sancționați de șefii lor?

Cum?