Sper că domnul Boerescu cere fotografii colegilor de celulă, ca să le vadă privirea și dacă au șanse să pătrundă în cercul intim al dânsului.

Consilierul județean PNL Giurgiu a fost arestat vineri. Mihnea Boerescu este acuzat de cămătărie. El a fost inițial reținut pentru 24 de ore. Apoi, consilierul liberal a fost trimis acasă, în arest la domiciliu, valabil până-n 11 februarie 2018.

Nu mai țineți minte cine e Mihnea?
Ah, copii, așa cum spune Sun Tzu, If you wait by the river long enough, the bodies of your enemies will float by.

Dânsul e domnul Mihnea Boerescu. Cel care angaja, în 2013, din postura de zeu, sclavi cărora putea, eventual, să le dea și nopți de plăcere maximă.

Sincer să fiu, nu m-am așteptat să și-o fure. Dar am sperat din adâncul sufletului că cineva îi va băga pe gât aroganța de mafiot îmbogățit din speculă cu terenuri.

Vă dați seama ce înseamnă pentru aroganța specimenului cele 24 de ore de arest? Sper să îl pună în suicide alert, pentru că mizez pe o acțiune bruscă și definitivă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.