ponta la brutarie

Trecând peste elanul anti-ponta, pe care îl posedăm cu toți, fie-i șova binecuvântată, rămâne o întrebare care are tot dreptul de a fi pusă, indiferent de simpatii politice.
Poate fi DNA-ul instrumentul politic al cuiva?

Băsescu ne-a arătat că da, poate, folosindu-l cu succes împotriva adversarilor săi politici. Domnul actual judecător inamovibil Morar știe cel mai bine cum e cu servitul politicii din funcții judiciare înalte.

Având în vedere că o eventuală demisie sau condamnare a lui Ponta echivalează cu alegeri anticipate, poate DNA-ul să decidă ce și când cu alegerile, pe baza unor fapte din trecut? De ce președintele are imunitate totală în fața justiției și prim ministrul nu?

Și dacă nu înțelegeți de ce sunt alegeri anticipate, să vă explic. Premierul e propus de președinte. Președintele dorește să îl propună pe mangafaua aia de Predescu. Care face parte din partidul minoritar. Deci va fi respins de parlament. Prin urmare, după 2 respingeri, președintele dizolvă parlamentul și convoacă alegeri anticipate.

Știu, în mintea de bibilică a unora, aceste rânduri vor fi considerate ca o pledoarie pentru Ponta. Dar nu e. E doar o întrebare de bun simț. Toți îi vrem pe Ponta, Șova și cu Zgonea la brutărie, iar pe Iliescu la cimitir. Sunt dorințe umane și normale.

Vrem alegeri anticipate? Vrem din nou ca Blaga și compania, după rebrandingul PDL în PNL să ajungă iarăși la putere, curați și uscați? Eu nu vreau. Vreau să plece Ponta, dar nu la schimb cu Blaga.

Găștile vocale de ahmezi care apar în preajma fiecărui eveniment politic (colegul mânndruță, frumos business) sunt rugate să se abțină.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.