Fiind eu mare A-list blogger (eat your heart out, you know who), cei de la Vola mi-au propus ca, împreună cu Piticu, Innocente, Costin, Lămâie și nu în ultimul rând, Nevasta proprietate, să merg o zi la Praga și să fac 3 poze reprezentative pentru oras, taskul meu fiind pozele istorice, drumul fiind sponsorizat de cei de la Czech Airlines.

Ce câștigați voi la treaba asta?
Un weekend la Praga.

Bun. Si aici intri in scena TU. Potentialul castigator al unui weekend la Praga pentru 2 persoane (transport cu avionul Sambata dimineata si retur Duminica seara + o noapte la hotel). Tot ceea ce trebuie sa faci este sa urmaresti desfasurarea campaniei (pe www.piticu.ro, www.innocente.ro, www.cetin.ro, www.nevasta.net, www.lamaie.ro si www.ecostin.com) si apoi sa-ti dai cu parerea despre cine a reusit sa-si indeplineasca misiunea cel mai bine pe blog.vola.ro/. In data de 6 Iulie 2009 vom trage la sorti castigatorul weekendului de distractie in Praga dintre cei care au postat comentarii despre campanie pe blogul nostru. Premiul este pus la dispozitie, evident, de catre Czech Airlines.

Citat de pe Vola.ro

Destul de simplu. Așa că mă bazez pe voi să caștigați, să le demonstrăm celorlalți că, nu-i așa, comentatorii mei sunt mai buni decât comentatorii lor.

Problema care mă macină este că sunt răcit mort, îmi curge nasul ca o fântână și am și o lejeră febră. Dacă nu îmi trece până sâmbătă, ce fac, că nu mă primesc ăia la aeroport…

O altă problemă care mă macină este că nu am zburat niciodată cu avionul și mi-e cam frică. Da, știu, procentual sunt mai puține accidente de avion.
Problema e cine îi explică asta subconștientului meu?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.