Ideea gresit încetăţenită în jurul zborurilor low-cost este că nu este o experienţă plăcută, că aştepţi mult prin aeroport, nu mănânci în avion plus altele. În paranteză fie spus, când e vorba de România cred că un mare impact îl are şi miraculosul aeroport Băneasa, dar asta deja este o cu totul altă discuţie.

Ţinând cont de faptul că de fapt tu foloseşti avionul ca să te deplasezi rapid din punctul A în punctul B, există posibilitatea de a face acest zbor mai plăcut? Cum aţi face voi ca un drum cu un zbor low cost să fie plăcut? Şi desigur, mă refer la chestii proactive, gândite dinainte de a pleca de-acasă, nu la lamentările clasice de pe aeroport, la înjurăturile că nu poţi lua cola de la magazin şi să intri la check-in şi altele.

Blue Air oferă celui mai bun şi mai complet articol pe blogul vostru personal, 2 bilete dus-întors oriunde Blue Air are rute de zbor. Biletele sunt valabile 1 an, fără limite şi impuneri. Articolul trebuie să conţină un link către Blue Air, pentru a putea fi contorizate articolele.
Mi se pare un premiu consistent, deci vă aştept cu chestii deştepte.
Ca să nu avem discuţii, câştigătorul e ales de către Blue Air, eu nu mă bag, nu mă amestec. Deci discuţiile cu ha, e prieten cu tine, e fake, s-a furat etc sunt inutile.

PS: Ar fi recomandabil să lăsaţi linkul către articolul vostru şi aici în comentarii, nu de alta, dar să fiţi siguri că ajunge unde trebuie.