image

IMAXE este prima agentie de imagine din Romania (…) blablabla. Serviciile IMAXE sunt completate de serviciile de PR si organizare de evenimente si se adreseaza tuturor celor care isi doresc ca imaginea pe care o arata publicului lor sa ii ajute sa aiba succes, bla bla.”

 

Smoooooth.

Sincer vorbind, sentimentele mele sunt în contradictoriu.
Adică na… Mi-a placut postarea asta la fel cum îmi place și umorul negru – de cele mai multe ori nepotrivit dar totuși parcă se așează pe suflet.

Mă gândeam să nu râd singură, pentru că văd că PRIMA agenție de imagine din România abia dacă a strâns 4 like-uri la postarea asta minunată care chiar merită mai mult.

Deci tu esti agenție/firma/plantație semi-anonimă de PR, lucrezi cu un brand patru ani de zile, după acei minunați patru ani brandul ia pe altcineva, pe Catinca Roman în cazul de față.

( care parca era designer ultima dată. Și da. E sora ei. Ea e.)

Irelevant desigur pe cine ia în schimb, relevantă e această reacție plină de PR și Imagine care anunță foarte diplomat faptul că au incheiat colaborarea și că …uhm, le urează succes. Pentru că vor avea nevoie.
Cu siguranță.
După care trântesc o aproape concluzie / pseudo sfat referitor la locurile în care trebuie să mănânci, locurile în care mergi afară după ce mănânci și cum nu e ok să le combini…
Bine, nu chiar așa cuvânt-cu-cuvânt, am tradus eu puțin.

Mai vrea cineva imagine și piar de la Imaxe? Vedeți că au promoție acum, la încheierea colaborării primiți gratuit sfaturi, urări de bine și proverbe bine plasate.

Încă o dată mi s-a amintit de ce câteodată am impresia ca în România ar fi mai puțin rușinos să zici că lucrezi întrun club de striptease decât să zici că ești piarniha piarizd PR manager executive CEO xoxo.

Bonus : job-ul de animatoare în club devine mai prestigios decat cel de piar *teimplorvinolaevenimentelemele și da-mi like spamspamspam pe facebook* de soușăl midia.

Da mamă, sunt stripperiță.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.