Mail primit de la Sam.

Probabil nu vei publica acest mesaj dar daca o vei face am o intrebare pentru cititorii tai. Am 20 ani, cu examenul de bacalaureat nepromovat si in acest moment fara posibilitatea/dorinta de a urma o facultate, ce-mi recomanzi sa fac cu viata mea?

Sunt angajat la o fabrica de incaltaminte, castig minimul pe economie. Locuiesc cu mama intr-o camera de 10.5 m patrati, tata castiga bine dar o face pentru el, prea mult acool… ce pot spune.

Viata sociala nu am, ma trezesc la 5 si ma intorc acasa dupa 12 ore iar atunci sunt prea obosit pentru a face altceva, nu ca as avea ce. Am incercat sa imi distrag atentia de la viata de rahat pe care mi-am ales-o dar nu am reusit, nu pentru mult timp. Serialele tv, cartile si ce-mi ofera internetul nu este suficient, ma tot intreb ce ar trebui sa fac cu viata mea.

Am incercat sa ma adaptez societatii, sa fiu ca ceilalti de varsta mea, sa frecventez localurile cunoscute din oras in speranta ca voi descoperii ceva placut. Am descoperit altceva, faptul ca niciodata nu voi putea face asta fara a ma preface, prefer linistea si singuratatea.

Pe scurt ; viata sociala = zero, probabil din cauza mea dar ăsta sunt, nu pot schimba asta. Bani = zero, cu 570ron lunar nu poti decat sa supravietuiesti. Prieteni/prietena = inexistenti. Stiu, trebuia sa acord mai mult importanta scolii mai ales ca aveam potential, cel putin asa imi place sa cred.

Va intreb pe voi, ce ar trebui sa fac ?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.