În primul rând, programul TV a fost gunoiul cel mai impresionant ever, pe lângă curvele aduse de Dan Negru, anual, anul ăsta a adus TVR curvele Dan Bitman și Mugur Mihăiescu, le-a plătit 140 000 de euro ca să facă emisiune antivax, antimască și anticovid.

Așa că noi am avut televizorul pe youtube, unde m-am uitat la bucățile lungi cu Micutzu și Teo. Am încercat și cu ăla micu, creț, dar consiliul de familie a ajuns la concluzia că, dacă după 10 minute nu reușești să ne smulgi decât niște jenă, e clar că nu suntem pe aceeași lungime de undă. Poate el e bun, dar nu e pe stilul nostru de umor. Am râs, chiar ne-am hăhăit la unele chestii, good, clean fun, de dinainte de a veni cocalarii din tv să distrugă umorul.

Pe 1 ianuarie a fost ziua nevesti-mii, a împlinit 23 de anișori, cred că m-m scos cu cadoul la modul decent, mi s-a părut că a zâmbit, ceea ce e vârful de satisfacție.

Am gătit, ca orice român mândru, piftie și sarmale, dar fiind un român mândru leneș, am făcut sarmalele despăturite. Nu, nu sunt varză a la Cluj, diferă rețeta, nu orice varzză cu carne e varză a la cluj

La băutură am jucat la categoria onoare, tot ce vedeți acolo din sticla aia fost băut de mine, îndoit cu pepsi, toată noaptea. Nimic mai mult. NICI GURA PE PALINCĂ NU AM PUS, dacă vă vine să credeți. Asta e, îmbătrânesc, nu mai e pofta aia de la 20 de ani. De fapt, pe mine mă everveaază lipsa țigărilor la băutură și efectiv nu intră și aia e.

La ora 12, cea mai frumoasă fată din lume dădea cu artificii, ca să nu facă zgomot să și sperie animăluțele din jur. E bine că copiii se gândesc la asta, numai fiii de petardă care dau cu bombe inclusiv acum, 3 ianuarie ora 21 nu au bucata aia de creier, au pierdut-o tragic la naștere. La barbut.

Între timp, am alinat dureri în jurul meu și am reușit să simt, din nou, senzația aceea de a fi bărbat, puternicul familiei, cel ce o ține de mână în cele mai grele momente, cum ar fi nașterea, de orice fel.

Azi am făcut o ciorbă de perișoare, cu perișoare mari, am rupt masiv, e atât de bună încât m-am refugiat în biroul de la etaj, ca să mi se facă lene să cobor 2oo de metri până în bucătărie.

Alte realizări, mai nimic. Mi-am luat un TEFAL Optigrill, pentru momentele în care nu ai chef să aprinzi ditai focul pentru 12 mici, cum am făcut eu. Vine azi, chiar sunt curios cum merge.

În rest, voi, cum v-a fost? Ați reușit să fiți cu i voștri și să vă bucurați de ei, în lipsa magnificelor petreceri la care mergeați, altfel?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.