E prima zi de muncă din an. Prima oră, prima secundă, momentul când apare acest articol. Am mai scris despre asta, dar aș vrea să reiterez.

Apel către colegii mei de internet, vedete, ziariști, doamne în chiloți care influențează alte doamne care ar vrea să câștige bani din chiloțăreală, feisbucări.

Oamenilor, trăim vremuri nasoale. Esența noastră de oameni, de români, de stat național este atacată în aceste momente la modul furibund de către campania rusească antivax și antimască. Este cel mai gav lucru care ni se întâmplă, în ultimii 70 de ani și trebuie să facem ceva împotriva lor.

Dragii mei, vă rog, vă implor, lăsați numerele de-o parte și ștergeți absolut toate comentariile care neagă mască, covid, vaccin, în orice esență. Orice formulare, fie ea cât de așa zis inocentă, gen “Nu sunt antivax, dar”, “așa e, dar efecte secundare, dar rapid, dar mască nu ajută, mai citiți etc”, refuzați-le. Nu mai lăsați să prolifereze acest gunoi. Chiar dacă aveți impresia că câștigați notorietate, pe termen lung pierdem toți.

Nu există altă modalitate de a păstra internetul curat și de a încerca să influențăm în bine lumea din jurul nostru. Nu va veni nimeni să ne salveze, la final. Dacă noi nu o facem, la un moment dat ne vom trezi în evul mediu și atunci comentariile și likeurile ne vor ajuta foarte, foarte mult.
Nu mai lăsați liotele de analfabeți să domine prin număr conversațiile și lăsând indexări numai bune pentru alți proști care încă nu au ajuns la informația aia bună.

Vreți un an mai bun? Începeți cu asta. Aduceți-vă contribuția.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.