Dacă anul trecut a fost anul drumeţiilor, anul acesta cred că va fi anul petrecerilor. Iar cea mai mobilă dintre petreceri va fi petrecerea BECK’SPERIENCE de pe 9 aprilie, care va avea loc într-un… da, n-aţi ghicit, într-un tren. Da, într-un tren. Unul special pregătit pentru ocazia asta, în care vor concerta mai multe formații și se va dansa pe ruta București Nord – Câmpina – Bucuresti Nord.

Cea mai comună caracteristică a tuturor petrecerilor e că se întâmplă în locuri fixe, niciodată mobile. Ei bine, de data asta am să experimentez cum e să bei, bineînțeles, cât se poate de responsabil, BECK’S, și să dansezi, atât pentru a răspunde muzicii cât și pentru a-ți ține echilibrul în limite, în raport cu viteza trenului.

Și nu merg singur. O să mă văd acolo cu cei dintre voi care participă la una din cele două acțiuni promoționale organizate cu ocazia asta: prima presupune să trimiți un cod promoțional de pe un BECK’S, prin SMS la 1823 sau sa il inscrii pe www.becks.ro, și a doua e dedicată bloggerilor, așa că am s-o detaliez pe îndelete.

Avem trei orașe din care pleaca trenuri BECKSPERIENCE: București, în 9 aprilie, Timișoara, în 15 aprilie și Sibiu, în 16 aprilie. În fiecare din orașele astea avem bloggeri, care vor să vină la petrecere.

Tot ce aveți de făcut este să intrați pe unul din blogurile din orașul cel mai apropiat, să preluați widgetul din header și să vi-l adăugați pe blog. În felul ăsta, veți adăuga un vagon cu numele vostru, la „garnitura” virtuală de vagoane din orașul respectiv.

Orașul care va strânge cele mai multe vagoane va câștiga invitații pentru cei care participă. Așadar, cine merge la BECK’SPERIENCE București, blogul sus! Iar cine n-are blog, codul sus.

Concluzionând, avem lupta între cele 3 oraşe (Bucureşti, Timişoara, Sibiu) şi per total avem 10 locuri de oferit pentru bloggerii care se vor inscrie. Practic, acei bloggeri care vor inscrie cei mai multi cititori in campanie, din oraşul cu cel mai lung tren, îşi vor câştiga locul lor în trenul Beck’sperience. Hai bucureştenii mei, sa nu lăsăm invitaţiile pe mâna timişorenilor sau a sibienilor! Dacă formăm cel mai lung tren, şase dintre noi vor pleca cu trenul din Bucureşti pe 9 aprilie. Oraşele de pe locurile II si III vor primi doar câte două locuri.

În plus, 10 locuri in Trenul BECK’SPERIENCE vor fi oferite prin tragere la sorţi cititorilor care se înscriu pe oricare din bloguri.