Ridicați repede 2 degete sus, care s-a uitat la TVR Cultural vreodată. Sau la TVR Info. Bănuiam eu.
Deci plângem de ani de zile că TVR e un mamut bugetofag, cu pierderi uriașe. Dar când se face ceva în direcția opririi sângerării monetare de acolo, declanșăm petiții peste petiții, să salvăm ultimul bastion al culturii.

Pentru că tot hipsterul din rromânia simte nevoia de a se afilia unei mișcări, pentru că pe ea scrie cultură. Nu, nu m-am uitat în viața mea la TVR Cultural, dar e cultură, omule, înțelegi? Nu putem să închidem cultura, cultura e tot ce ne-a mai rămas, omule, înțelegi? Fără lumina culturii, ne vom cufunda în mlaștina întunericului, omule, înțelegi?

Desigur, eventualitatea mutării emisiunilor pline de cultură de acolo, pe tvr1, nici măcar nu e luată în considerare. E cultură, man! Nu poate exista pe tvr, trebuie să aibă post separat.
Pentru mintea voastră hipsterială, țineți cont că o televiziune separată are director. director adjunct. adjuncti de directori adjuncti. redactori sefi. adjuncti de redactori sefi. redactori. adjuncti de redactori. secretare pentru toti. soferi. masini. Totul tradus în bani din buzunarul meu.

De ce emisiunile acelea de cultură crudă nu se pot face sub umbrela tvr1, 2, 3? nu au cuvântul cultură în titlu?
Mdeh…