Astazi au fost in Constanta 15 grade. O vreme nebunie, soare, frumos, am fost pe plaja, am mancat pui la rotisor, am facut poze. Cea mai frumoasa zi din 2008.
In Carrefour, normal, cum da caldura, cum se aduna pitipoancele la plimbare.
Mai, nu e posibil asa ceva. Cand trece un barbat pe langa tine, ori nu miroase a nimic, ori miroase a after shave, destul de slab.
In schimb, cand trecea o pasarica, duamne, e inimaginabil. A nu se intelege ca prin pasarica ma refer la orice femeie. Pentru mine, pasarica inseamna genul acela de pizdica, maxim 16-17 ani, imbracata in blugi D&G, cu buricul neaparat gol, plina de zorzonele, cu coafuri infecte, care vorbesc cu „ce faci, fata”.
Deci, cand trecea un exemplar de asta pe langa mine, intai, de la irca 2 metri, se simtea mirosul de spray prost, si cand ajungea in dreptul meu…duhoare, frate. Un miros acru, cu iz clasic de branza Cammembert, impreunat cu o idee de hoit putrezit. Imposibil de rezistat fara sa lacrimezi. Si te uiti dupa ea, si ea simte asta, si cambreaza pasul, plina de mandrie, desi tu nu vrei decat sa ii spui „PUTI, FĂ!”
Inteleg, e de la caldura, care le-a luat pe nepregatite, si au transpirat mai mult decat de obicei…
Dar daca e asa, fetitele astea, cand se spala? Sau daca se spala, schimba apa?