Știam demult că PSD lucrează, prin infractorii în sutană, la campania electorală. Totul ca să ajungă la sufletul pensionarului român care tânjește după mâna aia de fier care să ne dea și nouă ceva, chiar dacă a furat. Dacă nu știți, toți pensionarii români au primit pensia împreună cu ziarul de campanie PSD iar, pe viitor, postasii devin informatorii PSD. Știți cum e, când numești directorul companiei de stat care e sursă directă de finanțare pentru partidul tău, devine simplu.

Mi-a plăcut denumirea asta de Partidul Salvați Deținuții și am zis să semnalez și eu filmulețul primit de la prietenul meu din copilărie, Răzvan. Nu de alta, dar mulți dintre voi, deși nu recunoașteți, puneți bază pe ce spun domnii de la compania de spoliere a săracilor, fizic și mental, pe principiul Fă ce spune popa, nerealizând că popa spune prostii oricum.

Între timp, Amazon testează livrarea cu drone, din zepelinuri.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.