sfanta paraschiva

Coadă la moaştele Sfintei Parascheva. 200.000 de pelerini au format un şir lung de doi kilometri

200 000 de oameni au stat doar la coadă la văzut oasele doamnei Paraschiva timp de 2 ore. Presupunând că toți sunt din iași, mai punem doar 2 ore drumul dus și întors până acasă. Dacă nu sunt din Iași, să punem o medie de 8 ore pentru drumul dus/întors, că totuși Iașiul nu e chiar în miezul româniei.

200 000 de oameni au pierdut 10 ore doar ca să vadă racla respectivă. Deci 2 000 000 de ore muncă risipite pentru așa ceva. Realizați IMENSITATEA, GROZĂVIA acestei isterii stupide? Ora de muncă în românia este în medie aproape 5 euro. 10 000 000 de euro, zece milioane de euro pierdute pentru o tâmpenie. Tâmpenie încurajată de politicieni, de ziariști și de biserica, cea care face banii cei mai mulți din mizeria asta.

Între timp, alții au descoperit apă pe Marte și Pluto. Planete care, conform părerii a 40% din români, se învârt în jurul Pământului, care a fost creat acum 5000 de ani, de către dumnezeu, din jegul de sub unghii. Și 89% din ei acceptă mai ușor că o femeie a fost creată din coasta unui tip, decât că a evoluat dintr-un animal.

Hell yeah…