Chestia de mai sus nu putea veni din altă parte decât de la un tiriplic USR, nu avea cum, efectiv ideile astea crețe nu apar decât în rândul partidului fanion care nu face nimic de când au fost scoși de la guvernare.

Bănuiesc că mulți dintre voi au copii la grădiniță sau școală, sau au avut. Știți ce înseamnă comitetul de părinți, cele mai guralive și nesimțite mizdici mămici, comitetul Z.D.A, toată pleava analfabetă și țâpuritoare se reunește și decid că formează comitetul de părinți. Desigur, cei normali își văd de ale lor, pentru că nu au chef de țigăneală cu diverse necunoscute.

Urmează și grupul de whatsapp, unde se discută probleme stresante despre ce laptop îi luăm doamnei, ce bijuterii îi luăm de ziua ei, cât să fie fondul clasei, totul însoțit un analfabetism feroce, însămânțat pe o prostie de mahala care nu ține cont de studii sau ceva, cei mai imbecili și mai entitled părinți sunt cei care sunt corporatiști care știu ei. Eu am fost dat afară de pe toate grupurile de whatsapp ale copiilor mei, începând cu grădinița, pentru că nu mă pot abține când doamnele violează limba română și nici nu îmi pasă de jignirea lor profundă.

Ce este un punct comun în toate clasele de copii este că majoritari sunt părinții idioți, antivaxerii și nu doar antivaxeri de acum, ci antivaxerii clasici, ai Oliviei, militanți la modul că dacă ți-ai vaccinat copilul, să ți-l ții acasă, nu să aduci aici vaxinul. Proști, efectiv, proști, incalificabil de proști, indescriptibil de proști, proști de ți se umple gura când spui PROȘTI.

Iar domnul Pălărie, de la USR, dorește ca sănătatea copiilor mei să fie la latitudinea votului majorității imbecile, oameni care au nevoie de asistență și când duc lingura la gură. Votul majorității să dispună de viața copiilor mei.

Bravo, USR, vă votăm!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.