– Cum e să scapi dintr-un accident de avion, aeronava troznită de pământ în flăcări, răniți, chin și durere și să te calce mașina de pompieri venită la locul faptei să te salveze? Cum să fie, mortal.

Conform digi24, când ai viteză mare pe șosea, mașina lovește zidul din cauza impactului cu câinele. Legile fizicii în vidul cosmic.

Din primele cercetări reiese faptul că bărbatul conducea cu viteză excesivă, a lovit un câine şi din impact s-a izbit cu maşina de zidul unei case.

Părinte, ştiţi problema cardurilor de sănătate, ele nu au intrat încă în vigoare. Dar ele vor fi pe viitor totuşi obligatorii. Vă întreb: ce să facă o mamă care are un copil bolnav în stare critică şi este necesară o intervenţie chirurgicală, pentru că altfel ar muri? Ca să îl opereze va trebui internat, ca să îl interneze, are nevoie de cardul de sănătate cu cip. Ce sa facă mama? Să îşi interneze copilul sau să îl lase să moară?”.

Răspunsul dat de Arhimandrit nu i-a lămurit îndeajuns pe ucenici, ba, chiar a stârnit curiozitate. „Nu, să nu îl lase să moară. Eu nu îmi pot asuma această decizie. Nu trebuie ajuns nici la extreme. Acest cip nu e pecetea, nu e lepădare… Dar fiecare să facă după conştiinţa şi puterea lui.

Un retard cu zei în minte e inofensiv. În schimb, un bolnav psihic cu carismă e de milioane de ori mai periculos. Asta în cazul în care nu știați de ce încă nu avem carduri de sănătate și de ce vom avea 2 tipuri de buletine, unul pentru retarzii ortodocși, fără 666 și altul pentru condamnații la iad.

– Săptămâna trecută am avut o discuție dogmatică cu un turcafleț, în care omul mi-a explicat cât e de logic că musulmanii trebuie să își impună credința inclusiv cu ajutorul sabiei și că un musulman adevărat trebuie să îl ucidă pe musulmanul care renunță la religia sa. Nu a reușit să înțeleagă de ce ar fi normal ca eu, ca ateu, să îl ucid pe el pentru că nu îmi împărtășește convingerile. Ne-a despăprțit din colb un ortodox, care ne-a explicat că Iisus e calea și direcția și căamândoi vom muri în focurile iadului.

– Cum o fi să fii abonat ziarul finaciar corporate, să plătești 2200 euro anual și să citești știri economice de mare angajament precum

BREAKING NEWS: Atentat cu bombă la Politehnica din Iaşi. Autorul a ameninţat că a lăsat exploziv în clădire

Edu.ro, portalul Ministerului Educaţiei, a publicat duminică rezultatele la bacalaureat 2013, iar datele arată că cea mai mare pondere de promovare este în judeţul Brăila

Edu.ro rezultate bac 2013
Nu-i așa că simțiți că banii companiei dumneavoastră au fost cheltuiți cu folos?

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de pe Patreon