Run Over

Anul trecut am făcut o farsă de 1 Aprilie care a prins foarte bine. Și chiar a fost apreciată, a fost credibilă, bine pusă la punct, tot tacâmul.

Dar asta numai pentru că eu am oprit comentariile și le-am permis doar pe cele pe care le doream eu. Pentru că restul era doar din categoria E PĂCĂLEALĂ, BĂĂĂ!

Da, românii sunt un popor de inteligenți. Când simt păcăleala, neapărat trebuie să strige în gura mare, Alo, sunt eu, românul inteligent, care a simțit imediat că e păcăleală, nu e așa că ați juisat la vederea IQ-ului meu?

Aveam o idee chiar drăguță, legată tot de trustul lui Felix. Doar că am realizat că pur și simplu mi-e lene să stau să supraveghez iarăși comentariile și să aprob 50 din 500, pentru că restul vor fi din categoria Uite ce deștept sunt, mi se spune sufletul petrecerilor.

Așa că…
Nu.

20 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1

  Lasa ca pregateste Arhi ceva… #nemaivazut!

  0

 2. Pe 1 aprilie 2007, pe blogul organizaţiei PETA a aparut un articol in care se anunta un plan ingenios care sa apere căprioarele împotriva vanatorilor. Acesta implica intai tranchilizarea caprioarelor, apoi vopsirea lor cu un model de camuflaj, urmata cu eliberarea acestora in padure.

  0

 3. #4

  N-ai cu cine…

  0

 4. #5

  Si acum mi se par inca savuroase comentariile de la postul de anul trecut:)

  0

 5. #7

  Am cautat o vreme link-ul, stiu ca articolul disparuse dupa ce a trecut perioada de anul trecut, ma bucur ca a ramas in arhiva. Intotdeauna amuzant sa vezi cum unii oameni care ti se declarau cei mai mari si loiali fani ai blog-ului, au muscat-o frumos si s-au grabit sa fie primii la injurat si criticat, ” stiau ei ca si tu te vinzi ” :))) .

  0

 6. #8

  Eu m-am trezit asa dimineata ca sa citesc farsa …

  0

 7. #9

  Cu intelijenta-mi debordabila, am fost desigur printre zevzecii care au zbierat ca e ţeapa. Si evident ca ma miram de zor ca nu imi aprobai comentariul, ferm convinsa fiind ca vei atinge nirvana vazand ce dăsteapta sunt. 🙂

  0

  • #10

   Si eu am facut acelasi lucru, stai linistita :)). Pe mine ma iritau cei care bagau injuraturi si amenintari si voiam sa le zic sa se mai relaxeze, nu neaparat ca voiam sa ma creada cineva desteapta. Dar oricum, nu m-am gandit ca stric petrecerea.

   0

 8. #11

  Pacat. Eu chiar speram sa citesc o noua farsa astazi.

  0

 9. #12

  E PĂCĂLEALĂ, BĂĂĂ!

  0

 10. #13

  Ou shpan! Da’ ce mon, aia cu Muircea Badea era doar o pacaleala?!

  0

 11. #14

  Neata cu Razvan si Arhi .. ^^

  0

 12. O farsa e mai buna decat realitatea, astazi din pacate realitatea este cruda, o zi neagra…..ANAF-ul a inchis Catedrala din Timisoara.

  0

 13. #16

  si dupa ce nu ai mai facut pacaleala ai apucat-o pe calea Domnului 😛

  0

 14. #17

  Da, am juisat.

  0

 15. #18

  Btw ai pierdut sau ai castigat cititori dupa farsa de anul trecut? Sau vreun
  Comentator consacrat?

  0

  • #19

   nu stiu, dar anul asta sigur am pierdut unul, de la aia cu loganul:)))

 16. Corect, nu ai mai facut o pacaleala azi

  0