Frunzărind prin arhiva ofertelor de la Redutti, am dat peste ceva ce mă macină cam de 7 luni, de când m-am decis să  îmi pun lentile de contact.
Ofertă de operaţie cu laser la ochi. Din păcate, nu mai e disponibilă, pentru că asta e problema cu ofertele astea,  nu te-așteaptă să te hotărăști și expiră.

Oferta în sine nu era rea deloc, practic cu mai puţin de 1ooo Euro, îţi faci ambii ochi. Însă nu pot să trec peste faptul că cineva o să îşi bage bisturiul pe viu în ochii mei, să le facă un căpăcel, după care să bage laserul şi să viermuiască prin zonă.

Hai să zicem, dacă aş fi anesteziat, poate m-aş băga. Dar nu eşti aanesteziat, chestiile astea le faci pe viu. Adică vezi cum se îndreaptă bisturiul spre ochiul tău, vezi cu te taie etc brrrrrr.

Concluzia? De băgat, m-aş băga. Dar cu frica ce fac?
Între timp, m-am abonat la newsletterul de la Redutti, poate apare până atunci o ofertă cu anestezie. Şi pentru că sunt un A-lister de succes, mi-au făcut şi un formular special de înscriere la newsletter, strict pentru utilizatorii de arhiblog, care este ei cei mai tari.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.