Am avut tot timpul numai cuvinte de laudă pentru cele 2 magazine de huse și folii care se mișcă decent în românia, Catmobile și Mobiledirect. Se mișcă rapid, au prețuri foarte bune, produsele sunt top notch, tot ce vrei.

Doar că trebuia să vină și momentul când am ales să plătesc cu cardul la Catmobile, în loc de ramburs, pentru că voiam să trimit produsul cadou cuiva.

Ei, aici s-a schimbat problema. Am făcut comanda acum 9 zile, am plătit acum 9 zile, azi am primit mesaj că comanda a fost expediată și ajunge în 1, maxim 2 zile. Asta când, în mod normal, dacă făceam comanda seara, a doua zi venea instant curierul, cu ramburs.

Măgăria asta chiar trebuie să înceteze, pentru că trage complet în jos piața. Nu ai cum să fii reticent la plata cu cardul, cea mai simplă chestie posibilă, din cauză că ȘTII că produsele tale vor ajunge mai târziu, eventual puțin stricate, pentru că deja ți-a luat banii și nu îi mai pasă nimănui.

Desigur că voi mai cumpăra de la ei, când voi avea nevoie. Dar lecția a fost învățată, nu mai plătesc NICIODATĂ cu cardul la Catmobile

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.