Dacă tot a lăsat patronul loc de scris guest posturi, am zis să îmi încerc și eu condeiul, cu doar o idee care îmi cutreieră mintea acum.

Omul este un animal extrem de ciudat. Și nu glumesc, chiar este. Animal ciudat.

Să zicem că fix acum, când citiți aceste rânduri, vi s-a strâns niște salivă în gură, de emoție. O strângeți elegant cu limba și o înghițiți, nu? Ceva absolut normal. Dar dacă în loc să inghițiți, o scuipați într-un recipient steril, neatins de nimic? O mai sorbiți înapoi și o înghițiți? Sunt sigur că 99% dintre noi simt deja niște greață, iar restul deja au simțit vomă.

Același lucru e valabil pentru bolul alimentar. Ați mestecat icre cu ceapă, împreună cu pâine și ați dat dușcă, împreună cu niște bere Neumarkt. După care, din cauză că ați cam înghițit pe nemestecate, stomacul trimite bolul alimentar înapoi și ce să faceți, îl mai mestecați o dată, după care înghițiți. Dar dacă ați scuipa bolul alimentar, l-ați mai înghiți, din acel recipient steril din fața voastră?

Un alt caz. Vă place părul iubitei voastre, nu? Cel din cap, desigur, presupunem că în rest nu are, așa cum a lăsat celdesus. Îl mângâiați de fiecare dată când vă iubiți, îl mirosiți, o lăsați să vă dezmiarde cu el pe trup și pe mădularul învârtoșat și simțiți numai fiori, nu?
Dar dacă vă face ciorbă și găsiți în ea un fir de păr de-al ei, vă cam vine să aruncați mâncarea.

Putem continua și cu exemple de partea cealaltă, în care, în loc ca Man Juiceul să ajungă direct în gură, ajunge într-un pahar și dacă le-ar fi scârbă doamnelor, dar nu vreau să intr-un în asemenea amănunte, ținem la sexul slab, simbolic slab.

Nu am vreo concluzie, doar am zis că e un moment bun să îmi iau problema asta de pe piept.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.