Ieri noapte și ieri pe zi au fost manifestații de stradă împotriva noilor blocaje instituite de minunata putere de la București, s-a strigat jos masca, jos coronavirusul, Șoșoacă forever și alte chestii de astea.

De fapt, la manifestațiile astea mulți sunt paraziții analfabeți tip șoșoacă sau târfe precum Lovin, dar sunt și mulți oameni normali, oameni vaccinați, oameni care sunt, efectiv, SĂTUI de mânăriile guvernului și de perioada asta în care șmecherii fac bani și proștii devin și mai săraci.

Da, există o nemulțumire generală legată de aceste lockdownuri. Pentru că sunt haotice și fără sens. Pentru că, din cauza lor, industrii întregi au falimentat. Nu ai cum să zici Gata, de mâine deschizi restaurantul, iar în 7 zile îl închizi din nou. Un restaurant nu funcționează așa. Pentru că, în cel mai direct mod, guvernului nu îi pasă să ajute pe nimeni, în afară de a fura. Toți cei care au aplicat la așa zisul program de ajutor guvernamental au fost călcați de ANAF și amendați cu sume mai mari decât au primit. Ajutoarele sunt sub forma de garanție bancară, adică băncile decid cui dau împrumuturi, iar băncile nu dau împrumuturi decât celor care nu au nevoie de împrumut.

Oamenii, mulți, foarte mulți, au ajuns la capăul sacului. Nu au joburi, pentru că nu doar în IT se muncește în românia, au terminat orice rezerve, nu mai au de la cine să împrumute, nu mai au de unde să primească ajutoare de la nimeni. DUpă care Câțu vine și anunță că mai trebuie să mai trecem printr-o mică suferință și gata. În timp ce pe ei îi doare în plă de orice reguli, pentru că regulile sunt pentru săraci. În timp ce cluburile deâinute de șmecherii din poliție funcționează bine mersi și iau amendă mai mică decât consumația la o masă.

Sigur, e ușor să îi disprețuim pe oameni și să aruncăm cu căcat în ei, de la înălțimea joburilor freelance sau de la distanță, cât timp ei și copiii lor mor de foame. Și nu înțelegem de ce târfe precum Lovin, Șoșoacă, îi căpușează, călărind pe valul lor de ură. Pentru că sunt singurii care îi ascultă, restul avem nasurile prea adânc înfundate în propriile cururi ocupate să elimine arome de icre negre.

Nemulțumirile astea nu vor trece și se vor amplifica din ce în ce mai mult, dacă nu se schimbă ceva.
Simplu.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.