idioti

Dintotdeauna am rămas uimit de lipsa totală a instinctului de conservare la concetățenii mei. Iar prin instinct de conservare mă refer la nevoia instinctuală de a-ți proteja integritatea corporală împotriva unor afecțiuni distructive externe.

Trecere de pietoni, ajung la ea, ajunge și pietonul, pieton pe care nu îl interesează că afară e gheață și frig și e posibil să nu pot frâna, prin urmare să aibă contact cu o tonă jumătate de fier, venită în viteză. Da, știu, e dreptul lui, el va fi mort, eu o să am soarta lui Huidu, că am și eu relații și pile.

Vine tirul din față, retardatul cu BMW se angajează în depășire, bazându-se strict pe bunăvoința și reflexele șoferului de tir. Ce contează că dacă intră în contact cu tirul, îl plânge mă-sa sub formă de chiftele? Important e că el trece.

Scriu asta ca să prefațez mirarea mea la adresa cârdurilor de dobitoci care erau azi, la +3 grade, pe gheața lacului pantelimon, inclusiv cu copii, la pescuit sau la plimbare. Serios, adică e iarnă și e cald și ție nu îți trece prin cap că s-ar putea să te duci în apă ca un berbec prost ce ești?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.