bancuri cu mama

Nu trebuie să îi dai carne, conține uree.
Nu trebuie să îi dai brânză, e grasă.
Nu trebuie să îi dai lapte, știe toată lumea că laptele e cancerigen, de aia japonezii trăiesc mult, că nu consumă lapte.
Nu trebuie să îi dai miere, nu știi că mierea conține substanțe radioactive, aduse de ploi pe flori?
Nu trebuie să îi dai merdenele, cum poți să hrănești copilul cu asemenea mizerii?
Vai, dar copiii tăi mănâncă grătar? Nu știi că grătarul e cancerigen?
Nu dai copiilor decât sucuri naturale, vai a băut cola, clătește-i repede gura!

Pe lângă faptul că mulți, practic toți cei ce se înghesuie la dat sfaturi nu au copii, știi, încă nu e vremea, am o carieră în față, lucruri mult mai importante de făcut, mi se și jignește intelectul cu sfaturi găbjite pe fugă, din reviste absconse, citite dimineața pe căcăstoare.

Vrei să ai un copil sănătos?
Ai fucking grijă de el. Ai grijă aă aibă o alimentație variată, să mănânce de toate, să își dorească să mănânce fructe, să vadă plăcerea de a mânca și o salată împreună cu grătarul acela cancerigen. Nu citi gunoaiele lui doctor Menci, așa cum nu trebuie să iei în seamă minunile Oanei Cuzino. ȘI cel mai important, nu le transforma în biblia vieții tale, dacă tot citești chestiile alea.

Așa ai un copil sănătos, nu testând pe bietul om toate informațiile pline de demență găsite în maculatura de pe internet sau de pe tarabele de cărți.

Nu uitați, porcăria de unde vă extrageți sfaturile poate fi întotdeauna scrisă de un băiat care scrie articole pentru 50 lei/5 articole.

Ah și încă ceva. Dacă îmi sunteți prieteni, nu e așa că nu o să vă supărați când o să vă trimit în șanțul intercopsal al doamnei care v-a dat viață, atunci când sunteți plini de sfaturi binevoitoare?