Băieții din televiziunile pușcăriabililor au făcut cel mai sinistru circ zilele astea. Lovitură de stat, nazism, atac la televiziuni și la stat, jigniri îngrozitoare la adresa oamenilor veniți inclusiv cu copii mici, tot tacâmul. Totul în numele libertății presei.

Ce au făcut aceiași jurnaliști liberi când unul din cei înjurați de ei a ripostat? I-au făcut repede reclamație la locul de muncă, mă-nțelegi, împrăștiind libertatea, sperând că vor primi o replică slugarnică, gen Ne pare rău, l-am dat afară pe vinovat.

Eh, iată, angajatorul, în cazul nostru, IKEA, nu a dat afară pe nimeni, i-au dat cu flit ipochimenului.

Este foarte interesant cum LIMBRICUL Mircea Badea este foarte ultragiat de faptul că cineva l-ar fi amenințat pe Ciutacu și nu este sancționat de angajatorul său. Limbricul coprofag uită cum a luat bătaie de la un motociclist pe care îl amenința cu bătaia ghici de unde, direct din emisiunea lui coprofaga de la o televiziune coprofagă.

Să înțelegem că, în viziunea domnului LIMBRIC, de la tv poți amenința cu bătaia oricând, pentru că ai un statut, iar dacă ești simplu cetățean, trebuie să fii dat afară de la muncă? Poți amenința că îi cauți acasă? Să le sari pe cap etc?

Se zvârcolesc limbricii în chinuri, ca să îl citez pe coprofagul mai sus menționat.