Astazi este declarata ziua mondiala impotriva fumatului. Daca esti fumator ca piticu, si ai si vointa ca el, arunca pentru o zi pachetul de tigari, si incearca sa supravietuiesti doar 24 de ore, fara sa inhalezi otrava in corp.

Cine stie, poate maine te vei simti mai bine, si vei renunta definitiv la drog.

LE: Observ o dezbatere pe internet, legata de interzicerea fumatului in locurile publice. O gramada de argumente impotriva, toate culminand cu „Cu ce drept imi interzici asta?”

Dar voi, fumatorii, cu ce drept imi impuneti sa respir otrava voastra? De ce eu, daca nu fumez, sunt obligat sa va respir drogul, pe strada, in baruri, in mall-uri? Vreti sa va satisfaceti viciul, faceti-o in locuri inchise, intre voi. Noi nu dorim sa fumam, de aceea nu fumam.

Iar daca are cumva careva argumentul ca nu stiu ce inseamna pofta de a fuma, il anunt ca anul asta fac 4 ani de cand m-am lasat de fumat, si fumam 3 pachete de Marlboro rosu lung pe zi. Deci stiu ce inseamna pofta de tigara. Stiu ce inseamna sa ai vedenii noaptea, din cauza crizei provocate de sevraj. Stiu ce inseamna sa te certi cu toti cei din jurul tau, din cauza nervilor provocati de abstinenta. Dar am reusit sa trec peste. Si nu mai fumez.

Voi de ce ma obligati sa o fac??

[tags]fumat, otrava, drog, moarte, cancer[/tags]