Sunt un om slab, în fața copiilor mei, care cam fac tot ce vor cu mine. Acum vreo 2 ani juma, aveam un iphone 3 GS. Care îi plăcea fie-mii într-un mare hal, tot timpul făcând scandal că îl vrea. Desigur, ca să îl ronțăie. Și, în pofida sfatturilor familiei, tati i-l dădea, că na, doar o fată are.

Și așa, mi-a umplut fiica telefonul cu salivă, de a început să faca ecranul cum faceau ecranele în Matrix, coboară niște semne verzi, ciudate, pe el. Îl am și acum, dar total inutilizabil.

De când mi s-a născut fiul și a depins să stea în propria poponeață, dragostea sa mare a devenit telefonul meu, galaxy note 2. Desigur, în pofida sfaturilor celor din jur, tati i l-a dat, că doar un fiu are.

Drept pentru care azi, în timp ce stăteam la masă pe terasă, fiul mi-a luat telefonul de pe masă și i-a dat drumul pe gresie, făcându-i praf ecranul gorilla glass 3. După care a făcut un căcuță și s-a dus la somn, mulțumit și fericit, a avut o zi plină și fructuoasă.

O zi care acum mă lasă doar cu întrebarea Unde spanac schimb eu ecran de samsung galaxy note 2 în Timișoara?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.