Să trecem peste aversiunea mea cruntă față de ce au făcut finlandezii în rromânia. Să spunem că e un rezultat normal, având în vedere complicitatea statului rromân. Desigur, în viața mea nu voi mai cumpăra un produs fabricat de Nokia și le doresc să ardă la foc mic pentru restul eternității.

Aș vrea să vorbim 2-3 rânduri despre mult elogiatul Nokia N9, acest vârf de gamă al tehnologiei nokiote, cel mai cu design, cel mai cu gorilla glass, cel mai cu de toate.
Care funcționează pe sistemul de operare MeeGo.

Care sistem de operare MeeGo nu mai este utilizat de Nokia, ei trecând cu arme și bagaje la Windows Mobile. Dealtfel, nimeni nu s-ar fi așteptat la asta, având în vedere că șeful lor cel mare a fost un șefuleț la Microsoft.

Deci Nokia vinde un telefon cu un sistem de operare outdated, care nu va mai fi folosit de nimeni. Pe care la un moment dat îl va abandona definitiv, nemaiexistând update-uri de utilitate sau securitate. Sistem de operare pentru care nimeni nu va mai dezvolta app-uri, deci va rămâne la nivelul am dat 2000 de lei pe un telefon extrem de scump, cu gorilla glass, care nu face nimic altceva decât să dea telefoane. Un Vertu mai de rahat.

Se mai întreabă cineva de ce e Nokia în găleată și dă țepe pe unde apucă?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.