meesha booh

Citeam ieri despre nuștiuce vedetă youtube, Tamisha Nuștiucum, supranumită Meesha Booh, care a fost ucisă noaptea, în pat, de prietenul ei, cu un foc de armă în cap. Desigur, tragic, nimeni nu merită să fie ucis cu bună știință. Dar:

De fapt, după aceea a apărut știrea că Boo a fost ucisă de prietenul ei, tatăl unuia din cei 3 copii pe care distinsa doamnă îi deținea, pentru că doamna Boo decisese că tatăl nu are voie să își vadă copilul. End of story. Desigur, în state s-a ridicat nivelul de ăuerness până la cer, cum că violența în familie și cum femeia, sărmana, e neprotejată etc.

Nimeni, absolut nimeni nu a obiectat împotriva obiceiului dement al judecătorilor din state care permit ca mama să dețină custodia completă a copilului, fără ca tatăl să îi poată vedea, la simpla ei cerere. Serios, căutați pe net, nu e glumă, dacă o femeie din state dorește să facă asta, cere pur și simplu la divorț ca tatăl să nu aibă dreptul de vizitare al copilului, pe motiv că, nu-i așa, e brutal sau și mai rău, doamne ferește, a simțit ea că se uită la pr0n, deci e pedofil și aia e, la revedere tatăl din viața copilului.

Normal, e totuși obligat să mai și plătească pensie alimentară și pentru copil, și pentru tânăra mamă, până când aceasta găsește un alt fraier care să o întrețină. Fără dreptul de a-și vedea copilul.

Voi, ca oameni, ca români, ce ați face în asemenea situație, presupunând că vă iubiți copiii? Ați rămâne așa sau ați găsi o cale să o elodiați, în timp ce sunteți plecați cu martori în afara orașului?

Desigur, nu e ok să omori un om. Dar…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.