O întâmplare normală pentru Vaslui. Un domn bine alcoolizat, în loc să își violeze femeile din familie, a ales să dea cu mașina peste niște polițiști. Fine choice, cum ar zice vasluianul. Desigur, a fost inițiată operațiunea NĂVODUL, infractorul a fost prins, lumea a respirat ușor tristă, dar ușurată. Problema e alta.

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a fost înştiinţat imediat despre acest caz, fiind informat în permanenţă cu privire la starea de sănătate a celor doi poliţişti. În urma investigaţiilor medicale a rezultat că starea acestora de sănătate este stabilă. Ministrul Lucian Bode condamnă cu fermitate astfel de comportamente, cerându-le totodată tuturor factorilor implicaţi să manifeste toleranţă zero faţă de agresiunile la care sunt supuşi angajaţii MAI în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu”, a mai transmis MAI.

Vă dați seama cum era un canal de informație deschis direct în urechea sclavului principal bodeean, care rostea cu voce sacadată Este ora 21. Starea de sănătate a celor doi subalterni este bună și se simt bine. Este ora 21 și 30 de secunde. Starea de sănătate a celor doi subalterni este bună și se simt bine. Este ora 21 și un minut…

Este de un nivel al penibilui rar atins de alte fapte ale guvernanților această politică de proslăvire a șefului tip Coreea de Nord. Nu avea nicio treabă Bode, faptul că știe sau nu este efectiv irelevant și nu îi pasă nimănui. Dar inițiatorul comunicatului a simțit că e momentul să îi vâre o limbă de mare angajament, ipochimenul de Bode probabil fiind la băut și droguri la ora aia.

De ce e așa? Nu știu. Este comportamentul standar pentru aceste două ministere mafiote, ministerul apărării și cel de interne. Urmăresc în mod normal comunicatele de presă date de instituțiile astea și sunt efectiv făcute la nivelul Bă, ești prost?? Miniștrii sunte luminați, dau indicații minunate și prețioase în vizitele lor de lucru prin unități, până și iarba crește mai verde, fix ca pe vremea lui Ceaușescu.

Și nimeni nu vede nimic rău în acest cult al personalităților temporare. Niciun prim ministru sau președinte să îi ia pe rahații ăștia deoparte și să le atragă atenția că fac de râs tot guvernul prin acțiunile lor. Nimic.

Ați observat că un politician, cu cât arată mai venit de la plug, cu atât mai avid de ode este?

20 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1

  fac de râs tot guvernul prin acțiunile lor.
  Nu pot decât sa loooool.
  Al naibii gubern, cum e făcut de kko de 2-3 plugari

  2

 2. #2

  “Ați observat că un politician, cu cât arată mai venit de la plug, cu atât mai avid de ode este?”

  Probabil ii e frica sa nu se intoarca la plug.

  1

 3. #3

  Gresesti! nu intelegi ca au fost loviti niste domni politisti cu masina, nu niste puleti random. Probabil ca respectivul o sa si crape fie prin auto-sinucidere (vezi timisoara) fie dupa ce va lupta cu o boala grava de care inca nu stie (vezi bucuresti x2). Coreea de Nord e mic copil pe langa ce se intampla in ro. ACAB (except godina)

  2

 4. #4

  + ministerul justitiei, la cele mafiote.

  0

 5. Politistul roman va fi intimidat de infractor cand o face plopul mere si rachita micsunele!

  0

 6. #7

  E o întreagă echipă care “muncește” la așa ceva. Din orice, chiar și din cele mai neimportante chestii, trebuie să “scoată” un comunicat despre “șeful”. Și nu cred că ține de miniștrii respectivi, pur și simplu angajații fac asta din reflex deja.

  1

 7. #8

  Am citit despre o situatie ziele trecute – in nu-stiu-ce oras, doua “capete de creta” stateau cu masina parcata de-ampulea in intesectie incurcand traficul, cu usa deschisa facand ce fac ei acolo … adica nimic. Le atrage un cetatean atentia ca e de porc parcatul masinii si de fac ei acolo. Pe moment, totul OK.
  Pleaca cetateanul, echipajul dupa el si il opresc in trafic mai incolo pe motivul “control de rutina”.
  Treaba se termina cu amenda pentru ca avea extinctorul sau trusa medicala (parca) expirate.
  Intrebare de prompterist: “Cum comentati?”
  Eh, uite de-aia se perpetueaza comportamentul asta si toate mizeriile care ne mananca viata zilnic. Pentru ca politia – sau justitia, procuratura, avocatii, notarii, armata si mai completati voi pe linia punctata – face doar ce vrea pwla lor de politisti si doar in favoarea cui vrea pwla lor de politisti. Si structura e una piramidala/mafiota – de jos in sus circula banii/foloasele iar de sus in jos circula “protectia” si numirile pe functii. Cred ca e prima lectie care se preda la academia de politie – daca seful tau e fericit o sa iti fie bine, daca nu, ai belit-o si te terzesti dat de exemplu pe la TV cu vreo speta inventata si pwla pensionare la 45 de ani cu pensie speciala.
  Ca simplu cetatean, beneficiezi de serviciile politiei (pe care le platesti in avans prin taxe/impozite) doar daca ai coaie de otel sau bani, altfel du-te dracu’ de sarac si nu mai comenta.

  3

  • #9

   La Pitesti s-a intamplat, articolul este in Adevarul.

   0

  • #10

   Sunt multi care au senzatia ca gaborimea e pentru binele societatii. In general sunt aia care nu au avut de a face cu gaborii. Militienii sunt peste tot la fel, de la ala de l-a strangulat pe floyd is US nu stiu cate minute la rand, pana la aia de s-au “oprisat” pe baietii din sectorul 5. Uite aici un nou exemplu din italia: www.youtube.com/watch?time_continue=209&v=lCMhK-xUugA&feature=emb_title

   0

 8. #11

  era un articol acum cateva saptamani in care era tratat subiectul justitiei in regim militar. si cum sunt albiti si lasati sa isi vada de treaba.
  romania.europalibera.org/a/31275167.html

  0

 9. #12

  Și asta urmărește cu mare atenție evenimentele cum o face și președintele. De asemenea, condamna cum face și președintele.
  Are de la cine învața.

  0

 10. #13

  Și asta urmărește cu atenție exact ca președintele. A avut de la cine învața.

  0

  • #14

   Ti s-a parut atat de buna gluma incat ai zis-o de doua ori?

   0

  • #15

   Din greseala am scris de 2 ori. Prima data nu imi aparea comentariul.

   0

  • #16

   Marin, ti-am dat manutza rosie la toate comentariile.

   0

  • #17

   @Skyler
   O fi și omul puțin bîlbîit…

   0

 11. #18

  Acest “domn” face ce face pentru că știe că miliția romana nu e upgradata nici după 30 de ani la treapta superioară de poliție romana și mai ales de poliție europeană macar .
  Calcă pe picior un polițist suedez, austriac, francez ori danez sau olandez .
  Nu discutam despre cei de peste mări, aceia sunt pe alte setări, născuți direct cu mana pe capsa revolverului .
  Nu vom avea normalitate până când melteanul infractor român nu se va teme de asemenea reacții binecunoscute in Occident .
  Povestea Ioan Grigorescu in drumurile lui americane că într-o plimbare pe jos in pădure a intersectat un drum .
  Din spate venea o mașină de poliție care patrula cu viteza mică, știți cum vedeți prin filme americane .
  A salutat , au răspuns politicos și îl întreabă cel din dreapta daca mașina de mai la vale din refugiu e a dumnealui .
  Răspunsul negativ a activat resorturi. îndelung studiate în academiile de poliție americane și brusc au oprit mașina, și au coborât la el .
  Știți cum se face, genunchii depărtați mâinile pe capotă, ochii în tablă .
  Nimic suspect de găsit la percheziție, au verificat actele din buzunar și au mulțumit pentru cooperare .
  Li se păruse greu de crezut că te poți afla pe drum și pe jos la o distanta atât de mare fata de oraș într-o o țară în care șoferia incepe din școala generală a fi predată, fără să ai fie ceva de ascuns, fie sa fii deja suspect de ceva .

  0

  • #19

   ce au făcut ei se numește stat politienesc. mulțumesc frumos, nu

 12. #20

  Ba eu înțeleg perfect logica acelei percheziții, pe atunci pe teritoriul Statelor Unite cădeau în the line of
  duty peste 5000 de polițiști americani iar de atunci numărul lor e cu mult mai mare
  Acest derbedeu era împușcat în primul km de când fugise de la locul faptei în orice țară civilizată .
  Orice românaș știe că atunci când a trecut de graniță e foarte nimerit să se comporte omenește pentru că poliția chiar își face treaba .

  0