Am observat un pattern interesant. Nu mă pricep în domeniu așa că, dacă greșesc, vă rog să mă corectați.
În fiecare an, în mijlocul verii, minim o agenție de turism trage obloanele, se pune sub protecția insolvenței, mai căutați-ne, băi băieți.

Și, logic vorbind, ca posesor de firme românești, despre insolvența firmei tale auzi cu mult timp înainte de a face cererea la judecătorie. Adică domnii patroni ar putea cere falimentul și iarna, nu neapărat vara. Dar oare de ce îl cer vara?

Să fie oare din cauză că așteaptă, întâi, ca fraierii să cumpere niște pachete pe care patronii știu deja că nu le vor onora, să strângă bănuțul după care să anunțe că mai vorbim, înscrieți-vă la masa credală? Nu știu, mă întreb și eu, că parca prea sunt toate legate.

Acum, eu nu mă îndoiesc că sunt și agenții care nu sunt plecate să dea țeapă, dar Kusadasi, cei ce au dat faliment azi și au lăsat cu mâna în slip o grămadă de români, sunt o agenție foarte veche.
Și totuși…și totuși de ce, în zilele în care îți poți planifica și cumpăra din timp absolut orice, cazare, transport, cămile și restul, ai da bani unor domni, din timp, să facă ei asta pentru tine și să ai șansa de a vedea ce proceduri sunt necesare ca să te inscrii la masa credală a companiilor insolvente?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.