Sunt un autentic fan al cepii și usturoiului, la fel cum sunt un fan al condimentelor naturale. La mine în casă nu veți găsi niciodată ceva gen vegeta, secretul gustului sau alte mizerii. Știu, veți zice că găsești fidelicioase, dar ăsta e mica mea plăcere vinovată, de care dealtfel mi s-a cam luat.

Ceapa și usturoiul din hypermarșeurile rromânești sunt niște gunoaie. Gunoaie la propriu. Mizeria aia olandeză galbenă, care e iute de îți pocnește gura, dar în același timp și amară, fără nici un fel de gust clasic de ceapă.
La fel de gunoi e și usturoiul chinezesc, care umple absolut toate galantarele posibile, de parcă singurul producător de usturoi al lumii ar fi china. Ultima tranșă de usturoi cumpărată are un lejer gust de parfum. Serios, e ca și cum aș mânca un parfum prost, cu gust de detergent. (sunt singurul care când era mic, gusta din Deval, plăcându-i mirosul?)

Așa că aș vrea o sursă de ceapă și usturoi naturale. Ceva crescut la țară eventual sau, dacă nu, un magazin care vinde de-astea, fără să fie plin de gunoaiele olandeze și chinezești.
Știe careva?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.