Eu credeam că salvamontul e un moft. Nu pentru oamenii care se chinuie pe munți, ci pentru gherțoii care se simt eroi și știu ei mai bine, neluând în seamă avertizările meteo și pleacă pe munte în pantaloni scurți și teneși, după care trebuie să meargă salvamontul să îi scoată din rahat.

Asta până când un prieten cu nevasta, nu prea știutori intr-ale muntelui s-a rătăcit prin Jepi, pentru că niște băieți de ăștia deștepți au au găsit interesantă ideea de a smulge indicatorul de potecă. Și i-au gasit salvamontul, după vreo 20 de ore de chin. Fără ei, acum le făceam parastasul de 5 ani.

Revenind.
Astăzi s-a lansat m.0salvamont.org, site care ofera informatii actualizate despre vreme, trasee turistice, partii de schi si cabane localizate in toate zonele montane din Romania. Vizitatorii site-ului pot trimite intrebari direct Dispeceratului Salvamont, prin intermediul sectiunii „Intreaba Salvamont”. Totodata, pe site poate fi verificata, in timp real, starea vremii si evolutia acesteia, cu sprijinul Administratiei Nationale de Meteorologie.

Vodafone oderă un Motorola Defy+ prin tragere la sorți, unui comentator al blogului care raspunde la intrebarea „In ce situatii vedeti util mobi site-ul m.0salvamont.org?” Se accepta un singur raspuns din partea fiecarui participant. Perioada in care se primesc raspunsuri: 21 februarie – 2 martie
Tragerea la sorti: pe 5 martie. (prin random.org)
Motorola Defy+ este un smartphone cu Android, rezistent la apa, socuri, praf, cu un ecran rezistent la zgarieturi.

LATER EDIT: Gata, comentariile s-au inchis, luni voi anunta castigatorul.