Mânerul ăsta de aparat din poza de mai jos este rupt, la Wordclass Auchan, de prin 2015, cred. A fost puțin rupt, s-a tot rupt, în timp, acum pe partea cealaltă e doar o gaură. Nimeni, absolut nimeni nu l-a schimbat, în toți anii aceștia, zero întreținere. Aparatele sunt ruginite la părțile cu greutăți, cuiele alea care intră în ele de abia intră sau ies. Zero mentenanță și, cu pauze, am mers acolo în fiecare an măcar 2-3 luni, adică chiar știu ce vorbesc.

La parterul sălii era un magazin cu articole sportive. Go ceva, nu știu exact. Mie îmi plăcea că era acolo deschis ceva de gen, de fiecare dată când mergeam găseam ceva să îmi iau, ciorapi, apă, porcărele mici, dar și, din când în când, tricouri, pantaloni, mănuși de box și ce mai folosesc eu prin sală.

Problema era că întotdeauna, când coboram acolo, nu era niciun angajat disponibil. Intrai și te simțeai ca în peștera înghețării, oamenii se simțeau deranjați că îi oprești din discuțiile importante în care erau angajați, te simțeai chiar jenat să le zici ceva, să nu le atingi sufletele gingașe.

Evident, magazinul nu mai este, e puțin probabil să reziști pe piață când ești nișat și angajații sunt nesimțiți. Sau poate mai este și doar au pământ pe vitrine, cine știe. Nu cred că Worldclass nu va mai fi din cauză că managerii nu îngrijesc deloc sala, evident. Dar dacă acest jemenfișism este în toate sălile, înseamnă că, undeva, e o problemă. Mai exact, cineva așteaptă să vândă sălile altcuiva și nu mai investește nimic.

E trist că, din păcate, dețin monopolul pe săli medii și mari și nu prea ai opțiuni la același nivel. Dar și când va apărea ceva, dacă nu vând până atunci, nu îi văd deloc bine.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.