Alaltăieri a fost ceva circus cu OPC, care a găsit bacterii coliforme (rahat, mai exact) în gheața din niște magazine, magazinele fac gheață cu apă de la robinet, bag mâna în foc că apa de la robinet e de vină, anyway, distracție pentru cei de acolo.

Problema mea e alta.

Vă rog să îmi spuneți de câte ori ați auzit vreun comunicat de presă al ANPC în care să fie menționat numele companiei? Întotdeauna sunt Într-un lanț de magazine a fost descoperit rahat în galantarele cu carne. Loturi de apă cu otravă ale unui cunoscut distribuitor de ape au fost oprite la vânzare. ÎNTOTDEAUNA, ABSOLUT ÎNTOTDEAUNA numele companiei nu e menționat.

Dintr-o dată, la KFC avem și numele companiei, și ce restaurant și tot ce e necesar. Nu aș vrea să zic că a fost un caz de refuz de șpagă, dar pare refuz de dat șpagă și încordat de mușchi și arătat cu degetul în presă.

Ca idee, ieri am mâncat la KFC, eu nu beau sucuri cu gheață. Și amintiți-vă de asta la următorul comunicat al ANPC care a închis niște restaurante, magazine etc, dar nu va da numele.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

28 comentarii Adaugă comentariu

  1. Io plătesc sucu nu gheata. Baiu e ca și apa din suc are d-alea

  2. #2

    Exact si cand merg in control la o dugheana nici acolo nu zic numele.

  3. Nu numai ca au scris de KFC dar au scris in articol ca la McDonalds n-au gasit nimic in gheata :)))

  4. Cred ca s-a schimbat ceva de curând. Si la Cocoșatu si La Gil au dat numele când le-au închis. Apropos, daca nu știați le-au închis 6 luni ca să-și rezolve problemele. După fix 6 zile s-au deschis. Si, românu, tot la coadă la mici era. Nu ne mai facem bine!

    • #6

      Dacă se deschidea colectiv, după o săptămână, ar fi fost plin.

    • #7

      s-a schimbat seful

    • #8

      Pentru exactitate:
      “În momentul în care se remediază problemele pot să deschidă. Asta înseamnă de la o zi la maximum 6 luni. Deci nu înseamnă că o să stea până la şase luni pentru că oamenii au intrat în panică şi au început să îşi facă curat. Dacă ei îşi fac treaba şi într-o zi, ceea ce este puţin probabil, noi le dăm drumul”, a declarat pentru AGERPRES Paul Anghel, directorul general al Direcţiei Control şi Supraveghere Piaţă din ANPC.”

  5. #9

    Sucu se face cu aceasi apa, fecale si etc vin din masini infectate noaptea cand sunt oprite, de la sobolani, soareci, gandaci etc. Nu din apa vine kktul din gheata. Daca ar analiza aerul conditionat din magazine ati intra cu masti!

    • #10

      Stai sa vezi ce e in aparatele de aer conditionat din salile de asteptare ale clinicilor. Aveam un lant de clinici dentare in Tm unde spalam AC-urile la fiecare 3 luni si scoteam si 3 galeti de apa cu mucegai dintr-un aparat. Oricum, cinste lor ca stiau de problema si o rezolvau. La gradinita unde mergea junioarea m-am oferit sa spal AC-urile pro bono, si mi-au zis ca nu se poate, daca il stric? Contract, se pierde garantia, rahaturi.

    • #11

      sa vezi cum sunt aparatele de prin salile de spital/operatie
      da, nimeni nu controleaza, nimeni cu curata, nimeni nu vrea sa dea banu

    • #12

      o clinica privata de oncologie spala anual toate cele 30 de AC

    • #13

      @mircea: “anual” ?!? pai asta e dezastru! Eu in birouri normale fac dezinfectarea A/C la 6 luni! Inconstienti!

  6. #14

    La fel a fost si in Timisoara. “Restaurante centrale cunoscute au fost inchise datorita…” (Loyd fiind unul dintre restaurante)
    Iar dupa cateva luni am vazut in presa ca au fost controale si la Massimo (posibil sa cunosti localul): “Nereguli gasite la Massino!!!” Si peste tot aparea numele lor. Serios?! Massimo fiind unul dintre putinele locuri unde poti manca ceva decent.

  7. #15

    Nu ANPC-ul e cel care evită să spună nume, ci coliformii din presă, de frică să nu fie dați în judecată de companiile vizate pentru că le-ar aduce prejudicii de imagine, dar și de frica amenzilor date de CNA (Poliția coliformă).

  8. #16

    Fix la apa de la robinet m-am gandit, sau niste angajati care sar peste niste proceduri.
    Anyway la birou miercurea e “kfc day”, prin urmare nu am patit nimic de la sucul lor de ieri pana azi.

    • #17

      Pt ca e-coli are perioada de incubatie 72-96 de ore. Vezi tu in we…

  9. #18

    stiu ca o duc cam in teoria conspiratiei, dar oare sa nu aiba legatura deloc cu (re)venirea Burger King in RO ?

    • #19

      Burger King are mult pana sa devina un concurent pentru KFC.
      Si, in plus, un articol care “loveste” intr-un lant de fast food, va afecta toata industria. Majoritatea se vor gandi ca daca unul dintre astia mari are probleme, aceleasi probleme le au si ceilalti.

    • #20

      burger king si kfc au acelasi owner!!

  10. #21

    Spagari mai mari ca cei din institutia ANPC nu exista.

  11. #23

    Daca sucul ala a fost trecut prin pufoaica e ok, nu va mai ambalati.

  12. #24

    “Tineti crispy la gheata?
    Nu.
    Vreau si eu zece”

  13. #25

    Bine-bine, îi amendează pe ăia că folosesc apa de la robinet pentru fabricarea gheții. Dar faptul că acea apă conține ce spun ei, nu deranjează nici un inspector? Fiindcă apă d-aia folosim și noi, și alte restaurante, școli, spitale…

  14. #26

    i-a lovit rau baws
    daca mergi acum la promenada sufla vantu la kfc, nici urma de cozi
    sunt rotocoale din alea ca-n filmele western
    iti spun, in 2 saptamani dispar de pe piata!

  15. #27

    Nicidecum nu trebuie publicat numele.E ultimul racnet in materie de control opc.Frumos ar fi ca firma sa obtina in instanta anularea actului de control apoi sa ceara si niste daune.Nu stiu de ce toate firmele amendate cu tambalau nu dau de pamant cu tupeistul asta cu CV inexistent!