Băiatul ăsta, pentru că nu îi pot zice domnul acesta, este ceva consilier, din partea USR, prin Arad și așa își manifestă el susținerea pentru echipa de fotbal a orașului.

Acum, eu sunt sigur că intenția sa nu a fost să fie rasist, ci s-a vrut un mesaj funny legat de marele meci de fotbal între două echipe anonime de bambilici, doar că rezultatul este o gafă de proporții care, sunt sigur, va ajunge la CNCD și se va lăsa cu amenzi.

Problema așa zișilor oameni politici români este că nu au consilieri care să se ocupe de imaginea lor publică, deși primesc sume forfetare pe care nu trebuie să le justifice nimănui. Pentru că atunci când ești politician, nu mai poți face galerie la fotbal așa cum faci în spatele blocului. Cuvintele tale sunt, automat, asimilate cu partidul din care faci parte, mestecate de presă și traduse de fiecare așa cum dorește.

Doar că mai e mult până departe.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.