Băiatul ăsta, pentru că nu îi pot zice domnul acesta, este ceva consilier, din partea USR, prin Arad și așa își manifestă el susținerea pentru echipa de fotbal a orașului.

Acum, eu sunt sigur că intenția sa nu a fost să fie rasist, ci s-a vrut un mesaj funny legat de marele meci de fotbal între două echipe anonime de bambilici, doar că rezultatul este o gafă de proporții care, sunt sigur, va ajunge la CNCD și se va lăsa cu amenzi.

Problema așa zișilor oameni politici români este că nu au consilieri care să se ocupe de imaginea lor publică, deși primesc sume forfetare pe care nu trebuie să le justifice nimănui. Pentru că atunci când ești politician, nu mai poți face galerie la fotbal așa cum faci în spatele blocului. Cuvintele tale sunt, automat, asimilate cu partidul din care faci parte, mestecate de presă și traduse de fiecare așa cum dorește.

Doar că mai e mult până departe.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

14 comentarii Adaugă comentariu

  1. Am avut o serie de discutii pentru a deveni consilier media al unui anume partid. Se asteptau sa fac treaba mai mult din pasiune si mai ales, sa fac ce spun ei si sa nu ma contrazic cu nimeni.

    • #2

      cum, politicienii vor sa te faca de bani? absolut incredibil, nu as fi zis…

  2. #3

    Echipe de bambilici anonimi sunt Wcsb si Dinamo. Putin respect, te rog!

  3. #6

    Nu stiu cine e guvidele ala din postarea de facebook dar ce vreau sa spun nu are de-a face cu ‘mnealui ci cu ce zice domnu’ Arhi. Deci, va rog eu frumos, daca aveti pretentii de formatori de opinie, influenceri si alte chestii pretentioase, nu mai folositi cuvantul “rasism” anapoda. Guvidele a facut o diferentiere intre doua grupuri de oameni bazata pe preferintele sportive. Poti sa-l acuzi de sport-ism, huligan-ism, ultras-ism sau orice -ism inventat dar nu de rasism. Ca sa fim intelesi.

    • #7

      in clipa in care diferentiezi oamenii pe baza de rasa, e rasism. simplu

    • #8

      Corect. E discriminare, nu rasism.

  4. #9

    Domnu’ autor…90% din clasa politică arădeană nu înțelege textul pe care l-ai scris.

  5. #10

    Offtopic…te simti mai bine!

  6. #11

    Buna, faimosule Arhi. 🙂
    Iti scriu aici “offtopic” pt ca nu am idee unde altundeva sa-ti scriu sugestia asta.
    Te rog sa aduci in atentia publica uriasa problema cu medicii de familie, care de la inceputul pandemiei nu mai consulta fizic pacientii. Ba, unii merg si mai departe de atat, nu ii primesc in cabinet, stau oamenii la rand in masini sau in fata usii/ferestrei ca sa primeasca o trimitere/reteta, fara nici o baza, evident, pt o consultatie nu are loc. Enorm de multi medici de familie isi permit nesimtirea asta, si merita aratati cu degetul in presa. Nesimtirea si lipsa lor de umanitate, umilirea pacientilor, par fara margini. Oamenii trebuie sa isi stie drepturile si sa se transfere de la acesti ne-medici.

    Hartogarii astia care tin pacientii la usa sunt la ani lumina de colegii lor de la primiri urgente sau de la infectioase, care nici nu tresar cand le tuseste un confirmat covid in fata, si isi fac treaba cu toate raspunderile si riscurile.

    E nevoie de informare, oamenii sa stie ca nu este normal ca un medic de familie sa nu ii consulte. Sunt foarte multi. Este necesara o mare campanie de public shaming pt porcii astia care ar trebui dati afara din profesia medicala. Si ar fi, daca pacientii nu ar suporta mojiciile lot, si s-ar transfera.

    • #12

      Chris, eu, cu medicul meu de familie, nu am aceasta problema. daca stii probleme punctuale, cu nume si prenume, esti invitatul meu sa iti spui păsul, detaliat și eu ți-l public.

    • #13

      timponline.ro/consultatiile-la-geam-practicate-de-unii-medici-de-familie-condamnate-de-conducerea-spitalului-de-urgenta-bistrita/. Cate o stire micuta, de genul asta, pe ici pe colo. Nu stiu daca este legal sa dau concret nume, dar am cunostinte care s-au confruntat cu asta, si inclusiv eu. Din fericire, numai eu, copilul il am inscris la alt medic (unul care isi face meseria). Intreaba putin in stanga-dreapta, e plin de medici de fam. care nu mai consulta pacientii. Nici chiar copii/nou nascuti. Vine “medicul” la masina, sta la 2m de portiera si pune intrebari parintilor… Vaccinuri pe neconsultate, numai cu bebelusul cu masca pe figura, etc. Tratamente date de la 2 m, de la geam, de la usa… Faze absolut reale. O nesimtire generalizata, sunt f multi.
      Aveam impresia ca se stie de fenomenul asta atat de toxic, dar am dubii, de cand au venit dobitocii aia cu ideea de inchidere a centrelor de vaccinare si vaccinare la medicii de familie. Ce gluma proasta. Sa vaccineze “grupul vesel” care sta la 2 m de pacient. Cred ca oamenii au impresia ca e normal sa ii trateze asa medicul, nu imi imaginez altfel de ce nu a provocat scandaluri imense atitudinea asta, sau de ce nu s-au transferat masiv.

      Dar ESTE o problema enorma. Si nu atat pt bolnavii covid, ci pt toti pacientii inscrisi la un altfel de “medic”, care foarte probabil or sa primeasca evaluari gresite, tratamente gresite, etc. Este groaznica acceparea situatiei. Parca frica de a cracni impotriva nedreptatii nu ne-a iesit din oase inca, nici cand e vb de sanatatea noastra sau a copiilor.

    • #14

      In primul rand, ai dreptul sa te muti la alt medic. Med de familie sunt platiti per pacient prin contractul cu CJAS, si daca incep sa piarda veniturile, nu vor tine mult practicile astea. Pe de alta parte unii MF sunt in varsta si oarecum îi inteleg, cu sau fara masca/vaccin varsta tot factor de risc este (vizavi de covid gripa etc). Reversul este cand iti vine un pacient ca o floare , fara masca si relateaza ca tuseste d cateva zile si chiar are un test covid pozitiv, ti-ar conveni ca unul din batranii tai sa stea 10-20 de minute in sala de asteptare cu el ?

      2 – partea cu masca este la momentul actual doar recomandare, nu poti impune cuiva sa poarte/nu poarte masca. Avand in vedere contextul actual mi se pare dovada de civilizatie purtarea mastii in spatii aglomerate, sau unde vin in genere oameni batrani si/sau bolnavi (spital, cab medical, supermarketuri, institutii, biserici etc).