kiseleff-sex-oral

Patronul firmei care organiza evenimentele sportive din faţa sediului PSD este băgat până în gât în dosarul „Apa Nova” şi prieten din copilărie cu fiul fostului primar general.

SC Funvertising SRL este firma lui Alexandru Zamfir. Ca să poată obţine aprobarea pentru închiderea Bulevardului Kiseleff, Alexandru Zamfir a apelat, potrivit propriilor mărturisiri, la tatăl prietenului său din copilărie Mircea Oprescu, nimeni altul decât primarul general de acum şapte ani, Sorin Oprescu. nu era prima dată când cei doi colaborau. Predecesoarea agenţiei Funvertising, AdVenture, realizase clipuri electorale pentru candidatul la primăria general Sorin Oprescu, în 2008. Apoi a recidivat în 2012.

Gabriela Firea a acuzat Funvertising că nu a respectat protocolul semnat cu Primăria Capitalei. Organizatorii se angajaseră să aducă pe Kiseleff, în fiecare sfârşit de săptămână, 5.000 de oameni care să facă sport, dar strângeau câteva zeci. La fel, promiseseră să aibă 500 de supraveghetori dar aveau doar câţiva. Mai mult, deşi se angajaseră să nu se consume băuturi alcoolice, pe bulevard s-a băut bere, unul dintre sponsorii de anul acesta fiind un cunoscut producător.

în octombrie, DNA a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 de zile faţă de Alexandru Zamfir. Acum, el este inculpat pentru complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi complicitate la spălare a banilor într-un dosar legat de Apa Nova.

Mai multe detalii, aici.

Eram SIGUR că e o mânărie la mijloc. Nu poți să faci o chestie de genul acesta fără să ai spate politic. Sau să faci parte din perla de mânării organizate de primarul poporului, domnul Oprescu. Scuza lui Alexandru Zamfir, care nu crede că relația cu fiul lui Oprescu a influențat decizia, este mai mult decât rizibilă.

Știu, e o știre greu de rumegat. Vă vine greu să acceptați că toate idealurile alea luminoase și drăgălașe erau mânării de-ale unui infractor. Lăsați, timpul va trece și va vindeca rana, vă spun cu siguranță.