02lVdju

naciu-constantin-vladimir

Autor al nemuritoarelor vorbe de mai sus și ale altor panseuri de mare forță pe internet, jurist de renume mondial (cazul 1 și cazul 2), participant activ la tot ce se numește împroșcat cu căcat pe rețelele sociale, actualul avocat Vladimir Naciu și-a deschis un frumos site, unde explică ce înseamnă cu adevărat cuvintele frumoase și valorile umane după care se ghidează un avocat. Cinste, integritate, decență și respect reciproc. În plus, ca să cităm, a contribuit decisiv la salvgardarea unei mari societăți comerciale, aflate în pericolul de a fi „distrusă” de un gigant ce activează pe aceeași piață;.

Și nu, nu sunt de acord că Naciu Vladimir ar fi un țepar jegos. În nici un caz. Domnul Naciu Vladimir și-a asumat toate greșelile tinereții și dorește să meargă mai departe, învățând din loviturile vieții și înțelegând că noi, ca oameni, avem o singură șansă.

Evoluția.

PS: Unul din oamenii care a contribuit în mod decisiv la cariera lui Naciu Vladimir, Vali Petcu, care se ocupa atunci de partea tehnică de la blogul lui Huidu, îmi spune că acel comentariu, postat de userul furtdecurent, la care se referă domnul avocat Naciu Vladimir, ar fi fost în continuare în moderare, multe luni după înjurăturile respective.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.