mycarrefour1

Am ajuns la concluzia că nu e benefic pentru mine să merg des la cumpărături. Pentru că fac o greșeală majoră. Mă duc prima oară și cumpăr tot ce am nevoie. Sau aproape tot. După care mă mai duc de câteva ori, pentru că am uitat diverse chestii. Și desigur, nu cumpăr doar acele diverse chestii, ci mai arunc în coș și aia, și aia, și aia și…uite-așa, ajung să plâng la casă.

Așa că astăzi o să vă prezint noul site, dezvoltat de Carrefour. Situl este simplu și util, făcând extrem de folositoare crearea unui cont MyCarrefour. Desigur, există și o aplicație de mobil, care se sincronizează automat cu situl. În clipa în care îți faci cont, tot ce faci în aplicația de mobil se updatează automat și în site și invers, practic putând să o folosești oriunde.

Există secțiune de rețete cu ingrediente scalabile.

Pe site iti apare meniul săptămânii, dupa ce iti alegi retetele din lista de retete, iar componentele sale pot fi adăugate foarte simplu în lista de cumpărături.

Lista de cumpărături o poți distribui și pe Whatsapp, către prieteni.

Produsele pot fi grupate pe departamente, ușurând evident cumpărăturile la raft.

Există departament de textile, unde îți poți alcătui ținute, le poți schimba sau adăuga în lista, te poți lăuda la prieteni dând share pe rețele sociale etc. Mai multe detalii despre acest departament puteti gasi aici: tex.carrefour.ro

În aplicație poți vedea în orice moment care este cel mai apropiat magazin Carrefour, în funcție de locația ta.

Aplicația este disponibilă de azi pentru Android și in curand pe iOS.

mycarrefour2

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.