Bănuiesc că ştiţi toţi că Puya şi-a luat nişte sticle în meclă la nu ştiu ce festival de folk de prin vama cea prea plină de căcaţi, la propriu şi la figurat. Desigur, toate figurile luminate au aplaudat gestul, e absolut normal ca degustătorii de muzică bună să dea cu sticle în cei ce nu achiesează la gusturile lor.

Permiteţi-mi să fiu de altă părere. Nu Puya era vinovat că a fost invitat la un festival de folk, ci organizatorii. Aşa că, dacă voiaţi să daţi cu sticle, trebuia să mergeţi la cei ce au organizat şuşaneaua, nu la cel ce e invitat să cânte pe scenă, care nu avea altă vină decât că muzica lui nu era pe gustul căcaţilor strânşi în vamă.

Nu, nu mă dau în vânt după puya, dar la fel nu mă dau în vânt după phoenixcianul Covaci. Ar însemna, după logica sticlarilor de mai sus, că trebuie să îi sparg moaca la fiecare concert unde cântă.

Sper din suflet ca, după imaginile filmate unde se văd foarte clar cei ce aruncă cu sticle, poliţia să intre puţin pe fir şi să se lase cu nişte amenzi penale.
Aşa, de folk you, stupizilor!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.