De la ultima vizită la muzeul Antipa, acum țâșpe ani, când la intrare am fost întâmpinat de o acritură care mi-a rupt un bilet și aproape că mi-a dat un șut în fund că o deranjez din somnolență (cine vine domnule la muzeu miercurea??), lucrurile s-au schimbat. Muzeul Antipa e modern, are automat pentru eliberarea de bilete, are cafenea, are magazin cu suveniruri, oameni politicoși și exponate senzaționale. Muzeul Antipa nu e un muzeu pe care să îl vizitezi într-o singură zi. Voi mai merge.

Așa, ca un side note, poate trist, poate nu, dar pentru mine sigur trist. La ieșire, un tip dădea zăpada din fața muzeului. În muzeu, o târlă de angajați de bilete, recepționere, paznici, vânzătoare. Omul care dădea zăpada se numea Bogdan și era restaurator. Probabil cu ani de școală cât toți cei mai sus enumerați. Dar nu poți să o deranjezi pe Geta de la bilete sau Costel de la pază, doar nu e munca lor….

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.