Românii sunt singurul popor care, in corpore, îi tratează pe alcoolici cu cel mai mare dispreț deși, în fiecare român se ascunde un troscangiu. Dacă e unul căzut pe stradă Dă-l dreacu, că e beat, eventual îi mai fute și un șut, să fie. Asta deși alcoolismul este o boală, o boală gravă, din care e greu spre imposibil să ieși. Deși toți avem sau am avut în familie oameni afectați de boală.

Anyway, a fost faza cu bătrânul de la Pitești, mort pe când se evacua o terasă. Conform polițiștilor, a murit singur așa, de nebun, era bețiv, înțelegeți, alcoolemie mare, probabil asta l-a ucis. Doar că a ieșit autopsia.

Moartea a fost violentă, survenită unui politraumatism, cauza imediată de deces a fost asfixia mecanică. Ca mecanism ce a cauzat asfixia a fost comprimarea părților moi ale gâtului și a toracelui. Nu a fost infarct. Politraumatismele s-au produs prin cădere și lovire de un plan dur, dar lovitura la cap nu putea să îl omoare

Practic, un monstru de 63 de ani a fost ucis de polițistul Daniel Draghici, care s-a urcat cu genunchii pe gâtul lui. Care, cică, ar fi acest domn despre care, iarăși, gurile alea rele spun că este fiul unui general. Încă nu știu care.


Zvonurile spun că domnul Daniel Drăghici ar fi furat 8000 de lei când era la rutieră în Țăndărei, iar ca pedeapsă a fost avansat la Pitești.

Propun să începem pariurile. Hai să vedem cât de mult nu va păți nimic și cum va fi avansat într-un loc călduț, repede.

In situatia in care calitatea lor procesuala, in urma cercetarilor, se va schimba, doar in aceasta situatie ei vor fi pusi la dispozitie. Adica, posibil sa lucreze in alta parte cu mai putine drepturi si asa mai departe”, a declarat Florin Popa, purtator de cuvant de la Politia Arges.

„Nu cred că se impune arestarea preventivă. Vorbim de culpă fără prevedere totuşi. Sunt atâţia care au omorât cu maşina 3-4-5 oameni şi au fost condamnaţi cu suspendare”, a precizat Dumitru Coană, la România TV. „Sigur că această profesie (n.a. – de poliţist) implică şi un risc. Nu oricine are zilnic riscul profesional pe care îl au poliţiştii. Sigur că trebuie lucrat fiecare caz, trebuie învăţat câte ceva şi să ieşim în practică. Trebuie să recunoaştem şi să fim obiectivi.

Desigur, e acelasi lucru cu a sufoca un om, cu intentie, punandu-i genunchiul pe gat.

A mai auzit cineva ceva despre polițiștii care au răpit doi oameni, s-au pișat pe ei, la propriu, după care oamenii au decedat, complet întâmplător, unul după celălalt?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.