Nu trebuia decât să își învârtă piciorul pe după frânghie, iar cu celălat să calce pe ea ca pe o treaptă. Pe de altă parte, e impresionant cât de bine îl ținea partenerul de prostii.

13 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1

  La cat de relaxati par, nu sunt la prima isprava 🙂 Probabil insurati cu vreo Natasha de 2 metri in diametru, ce pazeste usa de la intrare.

  0

  • #2

   Era si cel mai avut din bloc. Nu vezi ce izolatie are la balcon?

   0

 2. #3

  Pe asta il prinsese barba’su la rusnaca cu „delictu”-mana probabil. 🙂 Mai bine sarea in picioare de la inceput decat sa se infiga-n cap.

  0

 3. #4

  Pfoai, ce cazatura…

  0

 4. #5

  vezi că-i posibil ca tocmai să fi înjurat ‘jde milioane de ucrainieni – ăia care nu se consideră ruşi, adică 🙂

  0

  • tot rusnaci sunt si aia:))

  • ei prefera „racheti”

   0

  • #8

   @Boemu: sa mori tu? D-aia au ditamai arcul in Kiev, Monumentul Reinfratirii cu Rusia, ridicat dupa dizolvarea urss. Ai pasit sau trait 5 minute in UA si arunci afirmatii d-astea ieftine.

   0

 5. #9

  ,, Ce este femeia? Un mat plin de cacat” Incepand de azi, dragii mei voi inaugura in cadrul comentariilor mele,o rubrica de maxime si aforisme,pe care le voi slobozi zilnic din adancul gandirii mele. E MAINTENANT EN FRANCAISE- Donc, once un foix,encore un foix, sur le la, apartarir d aujourdoui, mes chery copains, je ve inaugoure dans le cadre de mes comentaires, une rubrique de maximes que il y a dans le fond de moi. Donc,le maxime d aujoudoui est- LA FEMME EST UNE MACHE DE MERDE. ” Merci Beaucoup.

  0

 6. #10

  phoai ce o dat cu prostu’

  0

 7. #11

  putea sa isi infasoare picioru si pe coada pisicii, franghia improvizata l-a tradat..

  0

 8. #12

  M-am uitat la film de cel putin 10 ori si am ras copios. Ma bucur teribil atunci cand vad ca la unii prostia chiar doare.

  0

 9. #13

  Ce blasfemie e asta? Tu nu erai preot in Biserica Sfantului Monstru al Spaghetelor Zburatoare?

  0