Mersi pentru opțiunea aia minunată care îți arată poze făcute în fiecare an, de 8 martie.

Plantat fiind (foarte) de dimineață la birou, o aud pe Chiț cum se dă jos din pat și tropăie cu entuziasm spre poziția mea. Umblă la cafea, descoperă florile de pe biroul ei și scoate acel „ce drăguuuuuț” specific. Intră în cameră cu cana într-o mână și telefonul în cealaltă, trage un scaun și începe pe modul turbo:

„Uite, în 2019 eram la Sinaia, m-ai luat de la birou și m-ai dus direct la munte. Asta e din 2020, când am fost la restaurantul ăla. Mai știi? În 2021 eram în Innsbruck unde am făcut X și Y. Aici e din 2022, mai știi când am fost în excursie?”

Așa se face mobilizarea pe data de 8 martie, cu Memories din Camera Roll. Cum să nu-ți iei liber în zile ca astea? Poți să amâni pentru weekend și să rupi lanțul de amintiri întâmplate fix pe 8 martie?

Eu cred că nu, este nevoie de poze, de ieșit din casă, de mâncat prostii, de făcut chestii de care nu ai timp chiar în fiecare zi. Sper că îmi voi aminti zilele de 8 martie până în ultima zi.

Așadar, fetelor, vă mulțumim că existați, că ne spuneți că e trei dimineața și am muncit destul, că ne spuneți că nu ne-am bărbierit bine, că ne gătiți ceva bun chiar dacă vă rugăm să vă relaxați, că ne suportați când urlăm la monitor fiindcă n-am prins peștele ăla mare în Fishing Planet.

Faceți un 8 martie cât de des de poate. La mulți ani și din partea mea!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.