Aș vrea să schimb CDplayerul de pe Volvo. În primul rând pentru că e urât ca moaștele sfintei paraschiva și, tot ca la ele trebuie să mă închin zilnic, în ascultarea radioului de zi cu zi. Și aici vine doi, pentru cp e CD player cu .wma-uri, nu are nici mp3, nici intrare jack, nimic, este cel mai simplu CD-player posibil, cu CD-uri clasice, de maxim 18-20 melodii, dacă sunt cu fuego.

Desigur, aș vrea să îmi iau un player multimedia. Dar e acel moment când problema mă depășește. Nu știu dacă toate se potrivesc în gaura aia. Nu știu care sunt diferențele dintre ele. Nu am idee dacă să iau unul mai scump sau să mi-l iau pe cel mai ieftin, sperând că toate fac același lucru, până la urmă. Ca tot românul, sunt tentat să iau unul scump, dar, undeva în sinele meu, un pitic mic îmi șoptește că, la nevoile mele, nu trebuie să dau 500 de euro pe așa ceva.

Practic, eu vreau de la el să pot asculta muzică, eventual să pot lega telefonul automat cu bluetooth și să playeze continutul. Nu prea mă interesează hărți GPS, telefonie și alte drăgălășenii, am nevoi simple, de om simplu. I see boobies, i press like.

A, și mai voiam să știu dacă se montează greu, pot să demontez eu ce e acum acolo și să montez singur playerul sau e nevoie de un drum la Falcon sau ceva asemănător?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.