Ehe, dragii moșului, stăteam eu și cugetam zilele trecute la multele momente în care suntem mult prea ocupați cu chestii cu adevărat serioase și urgente și ratăm ocaziile alea importante de sărbătorit.

Cum ar fi venirea primăverii. Am reușit să ieșim cu bine din iarnă, să sperăm, săptămâna asta a fost superbă, soare, cald, o vreme minunată de ieșit în natură, la aer și aerisit creierii, mintea și sufletul.

Apoi, motive cu adevărat importante ar fi cele două sărbători dedicate femeilor din viața noastră, 1 și 8 martie.

Unde dincolo de gesturile mecanice cu care ne-am obișnuit, poate ar fi plăcut să ne dăm niște timp. Să mergem să ne plimbăm,  să mai uităm de noi, să batem străzile orașului și să îi admirăm frumusețile  sau, pur și simplu să stăm de povești.

Și, între gesturi, să răsfățăm doamnele din viața noastră  cu o băutură fină.

Mă uitam pe finestore, care sunt și pe instagram, mai nou,  la ce băuturi s-ar potrivi perioadei asta, dintre 1 și 8 martie. Știți ce mi-am comandat eu anterior, așa că aveam nevoie de inspirație solidă.
Și am găsit acest gin care îmi face cu ochiul, pentru că, deși ginul, în general, nu se bea cu arome, cumva, aroma de pară din el este extrem de bine balansata.

Sau acest lichior de ciocolată cu nume de muzician celebru (cred că v-am povestit când am fost în Austria, la castelul acela vestit, unde era un magazin numai cu produse cu numele lui). Există întotdeauna și opțiunea vin de la San Martino, iar eu am remarcat,  în ultima perioadă că, împreună cu luna, preferăm să bem un prosecco dry sau spumant de la Schlumberger. Soacră-mea zice că din cauză că suntem bătrâni, dar eu cred că suntem obosiți și avem nevoie de energia din bubblesurile alea.

Asta așa, la o tură rapidă de magazin, unde sunt și reduceri de 10% până pe 8 martie. Găsiți codul direct pe site, este valabil pentru orice produs, simțiți-vă liberi să îl folosiți fără jenă.

Motive de sărbătoare există întotdeauna, trebuie doar să fim dispuși să le găsim, să le vedem și să le acceptăm. Sărbătoare este o stare psihică, nu o dată din calendar, iar dacă realizăm asta și ne purtăm accordingly,  o să fim cu toții mai relaxați.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.