– Să putem cumpăra parizer de soia fericiți, nu asupriți că mâncăm șuncă de soia.
– Să putem aveam mai mult de două ore de politică la televizor și să putem alege odele cărui luminat conducător le ascultăm.
– Să putem pupa în cur americani și ruși, în același timp.
– Să putem avea mai mulți utilizatori de bude cu robineți de aur, nu doar o familie amărâtă.
– Să nu mai vopsim ouăle de paști cu vopsea industrială de la Policolor.
– Să ne putem lăuda că turnăm la Poliție sau DNA.
– Să circulăm pe autostrăzi.

Și pentru că vorbim de autostrăzi, așa arată drumul vechi spre constanța. Gol. Tot timpul. Pentru că voi, cocălarilor, vă înghesuiți săptămânal pe autostrada aia amărâtă, deși vi s-a spus că sunt cozi kilometrice, cu gândul că lasă, până ajung eu, se termină, cât poate să dureze. Nu vă pasă de rute ocolitoare, doar vă plângeți pe facebook de ce aglomerație cruntă este, fără să încercați o secundă să faceți ceva în direcția asta.

Problema e că gata, asta a fost ultima minivacanță din vara asta, de acum trebuie să recuperați la muncă, așa că o să uitați de drumul vechi. Iar până la vara următoare, ca niște carași aurii ce sunteți, veți uita din nou că mai există și alte rute.

Păi de aia au murit eroii la revoluție, să nu pot eu merge confortabil pe autostradă, ba să mai și plătesc taxe, deși e construită din sângele poporului?

Via IUDA

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.