Mulți dintre voi sunt ultragiați atunci când sportivi români care, în majoritatea cazurilor, au ajuns la performanță prin puteri proprii (a se citi părinții care au plătit tot ce e necesar, de la șpăgi pentru antrenori până la stimulatoare de efort și deplasări) pleacă și nu se mai uită înapoi, refuzând convocări la echipe naționale care nu au făcut niciodată, nimic, pentru sportivii convocați.

O mai țineți minte pe Cristina Neagu, nu? Hai, că acum câteva zile eram toți cu Cristina în bot și cum e ea cea mai bună din lume și alte kkturi de astea mobilizatoare.
Cristina Neagu s-a accidentat, grav, jucând pentru românia. Am lăsat berea puțin, am vărsat o lacrimă, am înjurat-o puțin pentru că, din cauza ei, am ieșit doar pe 4, nu puteai să joci cu ligamentele rupte?? după care am mers mai departe. Nu și Cristina.

Cristina Neagu a suferit o ruptură de ligamente încrucișate la Campionatul European de handbal și va lipsi în următoarele șase luni. Clubul CSM București a anunțat cine va plăti operația pe care cea mai bună jucătoare a lumii o va susține la începutul anului viitor. Mai mult, campioana României vrea ca EHF să îi plătească integral salariul sportivei noastre în perioada în care nu va fi pe teren.

”Operația și recuperarea Cristinei vor fi făcute pe banii Federației Române de Handbal, deoarece accidentarea s-a produs la națională, iar jucătoarele au asigurări medicale.

CSM București va solicita Federației Europene de Handbal plata integrală a salariului Cristinei pentru perioada de indisponibilitate. Contractul Cristinei Neagu cu CSM expiră în vara anului 2019, iar noi suntem interesați de prelungire

Să reformulăm puțin, ca să facem textul adevărat.
Clubul cu care are contract Cristina îi face minunata favoare de a nu-i plăti operația. Pentru că ea era angajată la mama, nu la club, iar clubul nu profita de pe urma valorii sportivului și a valorii de piață pe care o obținea.

Nici federația română de handbal nu îi plătește operația, ci o plătește firma de asigurare cu care handbalista are contract. Practic, toată lumea s-a spălat pe mâini frumos, totul e legal. Dar nu e tot.

Clubul nu ar prea vrea să îi plătească salariul pe perioada accidentării. Cumva logic, că nu s-a accidentat jucând pentru club. Dar, minune, nici federația nu plătește nimic, ci toată lumea cere ca EHF să plătească, dă-i dreacu, că are bani ăjtia. DUpă care, desigur, clubul se arată interesat să îi prelungească contractul. Proastă o fi Neagu să facă asta.

Vă dați seama cât de singur se simte un om care s-a dus să se rupă în două pentru țara lui și vede că e lăsat baltă de toată lumea, elegant și cu zâmbetul pe buze?

Dar vorbim de statul care oferea veteranilor de război o pensie de 60 de lei. Dacă era ofițer cred că lua 90.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.