Știam de “actul terorist”, cum insista aseară Sorin Ovidiu Bălan să îl numească, din seara când s-a petrecut, dar evident, am râs și am trecut mai departe.
Dar aseară am fost la dentistul meu sărit, să îmi pun primul implant din viață (vai, ce senzație de corp străin în gură este, ajungi să le înțelegi pe doamne) iar tv-ul din cabinet era lăsat pe A3, cu emisiunea vieții mergând.

Frații mei albi, am înțeles de ce se uită oamenii, altfel, sănătoși, la mizeria asta. Am râs de am căpiat, trebuia să se oprească al meu să îmi umble prin gură, că nu puteam să mă abțin din chițăit.

Oamenii au făcut o emisiune întreagă explicând cum e imposibil ca ei să își fi regizat singuri evenimentul. Cu comentariu de ăla din off La ora 11, 22 de minute și 49 de secunde, terorista intră în curte, se vede din cum se mișcă că i s-a explicat unde trebuie să meargă. Uitați cum se împiedică de stativ. Să mute magaragiul macaraua, alo, domnul de la macara, mutați puțin, VEDEȚI, VEDEȚI??

Handicapatul ăla de Bălan insista că cerșetoarea e în toate mințile și trebuie neapărat numită teroristă, după care, peste 2 minute tuna și fulgera împotriva statului care a lăsat-o să iasă de la Obregia, pentru că a mai fost internată la nebuni, cum adică au lăsat un nebun afară.

Vă spun cu mâna pe inimă, nu am mai râs așa de foarte mult timp. Atâta decrepitudine și josnicie din partea unor gunoaie precum Vaida și Bălan, profitând de o amărâtă nebună, totul pentru bani. Și da, toată lumea e convinsă de faptul că au plătit 100 de lei unei cerșetoare nebune, i-au arătat pe unde se intră în platou și au filmat, ca să creeze un mare eveniment senzațional care să îi mai scoată din mizerie.

Doar că ei sunt mizeria…

Priviți cât de falsă e Vaida, cum face ea Ce, hîîîîîîîî, dar e surprinsă la fel de tare ca la ultimul sex anal.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.